VELIKI UDARAC ZA RONALDA: / Čitatelji madridske Marce izabrali Messija za nogometaša godine, Modrić među pet najboljih

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Slavio je ispred Ronalda, koji je osvojio Zlatnu loptu i Fifinu nagradu The Best.

1.1.2018.
11:25
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Španjolski dnevni list Marca, koja je poznata kao Realovo kućno glasilo, objavila je rezultate velike ankete u kojoj je svojim čitateljma ponudila da odaberu najboljeg nogometaša godine. Njih 62 927 velikom većinom odlučilo se za Lionela Messija jer su mu dali 56% glasova. Iza njega je Ronaldo (25%), Isco (6%), Luka Modrić i Kane (3%), Mbapee (2%), dok su po jedan posto dobili Neymar, Ramos, De Bruyne i Buffon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajna godina

"Individualni učinak je važniji od osvojenih trofeja, barem u slučaju čitatelja Marce koji su odabrali Messija za najboljeg nogometaša godine. Slavio je ispred Ronalda, koji je osvojio Zlatnu loptu i Fifinu nagradu The Best", popratila je Marca izbor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rasprave o njemu vode se u smjeru je li najbolji svih vremena. Malo je riječi kojim ga se može opisati s obzirom da je 2017. četvrti put osvojio Zlatnu kopačku za 37 golova u španjolskom prvenstvu. Bio je ključan u osvajanju Kupa kralja, ali i pored toga njegove predstave bile su jedinstvene i nitko se ne može niti nadati da će biti poput njega. Završio je godinu s 54 gola i 19 asistencija, a ove sezone je na dobrom putu da sruši još koji rekord. Barcelonina desetka je cijelo desetljeće provela rušeći vlastite rekorde i ne postoji granica za ovu superzvijezdu", zaključuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo