VELIKANI ULAZE U RAT ZBOG FENOMENALNOG FRANCUZA: / Njegov transfer bit će najveća priča ovog prijelaznog roka

Image
Foto: Profimedia

Engleski i španjolski prvak smatraju se najvećim favoritima za Mbappeov transfer

22.9.2020.
8:45
Profimedia
VOYO logo

Dvadesetjednogodišnji francuski napadač Kylian Mbappé od sljedeće sezone gotovo sigurno neće više igrati za Paris Saint Germain, čiji je član od 2018.

Image
MBAPPE ŠOKIRAO ČELNIKE PSG-A: /

Francuz najavio odlazak s Parka prinčeva, već se zna gdje će nastaviti karijeru?

Image
MBAPPE ŠOKIRAO ČELNIKE PSG-A: /

Francuz najavio odlazak s Parka prinčeva, već se zna gdje će nastaviti karijeru?

Ugovor s pariškim klubom mu istječe na kraju sljedeće sezone, a on je prema informacijama koje stižu iz Francuske već rekao čelnicima PSG-a da namjerava nastaviti karijeru u nekom drugom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mbappe je već dugo na meti španjolskog giganta Real Madrida i velika je želja njegovog trenera ZinedineaZidanea, ali za njegove usluge jako je zainteresiran i engleski Liverpool kojega vodi proslavljeni strateg Jurgen Klopp.

Koronavirus promijenio situaciju

Sada se čini da bi ta dva nogometna giganta mogla ući u veliki rat za mladog Francuza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Real Madrid želi Mbappea još od 2017. godine kada je on odlazio iz Monaca i otišao u PSG jer nije htio preskakati stepenice u svojoj karijeru. Da nije bilo krize zbog pandemije koronavirusa, Mbappe bi vjerojatno već bio igrač Reala, ali sada je stanje drugačije. Mbappe je uvijek htio postati igračem Reala, ali jako mu se sviđa i Premiership u kojemu je Klopp od Liverpoola napravio jednu od najjačih momčadi na svijetu. On se do sada nije vidio kao igrač niti jedne momčadi u Premiershipu, ali i to se promijenilo jer mu se jako sviđa Liverpool pa je sada počeo razmišljati o tom transferu", objavio je ugledni francuski list L'Equipe u utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

L'Equipe podsjeća da je Klopp razgovarao s Mbappeom još 2017. godine i pokušao ga dovesti na Otok, ali on je odlučio ostati u Francuskoj. A od tada, navode Francuzi, Klopp i dalje održava kontakt s Mbappeom, što ukazuje na to da bi ovog ljeta Liverpool mogao poslati ponudu PSG-u za njegov transfer.

Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

Kylian Mbappe

PSG je prije za Mbappea tražio velikih 300 milijuna eura, no s obzirom da on ulazi u zadnju godinu ugovora kojeg ne nemjerava produžiti, sada će cijena biti osjetno niža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo