Prioriteti mu jasni /

Velika gesta gazde ukrajinskog kluba: Prodaje svoju skupu jahtu, a novac će donirati gradu!

Image
Foto: Shutterstock / Ilustracija

Predsjednikova jahta duga je 60 metara, a kupio ju je 2011. godine. Napravila ju je njemačka kompanija Abeking & Rasmussen.

3.3.2022.
15:12
Shutterstock / Ilustracija
VOYO logo

Predsjednik Metalista, Aleksander Jaroslavski, lijepom je gestom odlučio podržati ukrajinski narod u obrani ruske invazije na teritoriju Ukrajine. Naime, on je odlučio prodati svoju vrijednu jahtu, a sav novac donirati će gradu.

Metalist je nogometni klub iz Kharkiva, a Jaroslavski će donirati sav prihod od prodaje jahte gradu u obrani protiv Rusa. Njegova jahta procjenjuje se na 50 milijuna eura, a svaki euro biti će vrijedan jednom od najpogođenijih ukrajinskih gradova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednikova jahta duga je 60 metara, a kupio ju je 2011. godine. Napravila ju je njemačka kompanija Abeking & Rasmussen, a Jaroslavski ju prodaje po njenoj vrijednosti.

"Dragi stanovnici Kharkiva. Počeli smo humanitarni program za naš grad. Prva donacija za ovaj uništeni grad biti će novac od prodaje moje jahte Kaiser. Za jahte više nemamo vremena i moramo svi pomoći u obnovi našeg grada," izjavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cjelokupno bogatstvo Jaroslavskog procjenjuje se na oko 600 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo