UEFA / nad Hrvatima nepotrebno 'trenira strogoću'

UEFA je u ponedjeljak opet upozorila Hrvate da bi naša reprezentacija i klubovi mogli biti izbačeni s međunarodnih natjecanja ako se ne sredi situacija s huliganima.

13.3.2013.
10:11
VOYO logo

Predsjednik UEFA-e Michel Platini je svojim porukama i pismom hrvatskom premijeru Zoranu Milanoviću podigao dosta prašine.

Vodstvo Hrvatskog nogometnog saveza se pokunjilo pred prijetnjama predstavnika Europske nogometne federacije, dok premijer Milanović, koji ima zakazan sastanak s Platinijem za 18. ožujka, smatra da razlozi za eventualne sankcije ne leže u huliganizmu, već u samom HNS-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bude li na kraju nekakvih posljedica, za to ne da neće biti odgovorna Vlada, niti ona prošla Vlada, nego isključivo ljudi koji u tom Savezu zarađuju 'mastan' novac i koji pokazuju relativno nisku razinu svijesti. Ne svi, neki su po mojim kriterijima odgovorni ljudi, ali neki nisu. Ali da ćemo za to snositi odgovornost mi koji radimo za 2.000 ili 3.000 eura, koliko neki zarade u minuti, to nije u redu i nije pravedno. To neće biti tako", izjavio je Milanović nakon burne skupštine HNS-a.

U anketi koju smo vam postavili većina vas (57%) smatra da su Platinijeve prijetnje Hrvatima nepotrebno 'treniranje strogoće', dok vrlo velika brojka čitatelja (43%) smatra i da je to jedini način da se riješi navijačko nasilje koje se često viđa po našim utakmicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo