VAŽNE POBJEDE NAPOLIJA I ATALANTE U BORBI ZA LIGU PRVAKA: / Jurićeva Verona prosula veliku prednost

Image
Foto: Profimedia

Atalanta je ovom pobjedom povećala prednost nad Romom

28.6.2020.
22:04
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Atalante ostvarili su važnu pobjedu u borbi za Ligu prvaka nakon što su u susretu 28. kola talijanskog prvenstva na gostovanju pobijedili Udinese sa 3-2.

Momčad iz Bergama je iskoristila poraz Rome na gostovanju kod Milana (0-2), pa sada ima čak devet bodova prednosti pred Rimljanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pašaliću sat vremena

Petu uzastopnu pobjedu Atalanti u međusobnim susretima donijeli su Duvan Zapata (8) i Luis Muriel (71, 79), dok je oba gola za momčad iz Udina zabio Kevin Lasagna (31, 87). Mario Pašalić je za Atalantu igrao do 59. minute dok Boško Šutalo nije ulazio u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri boda je osvojio i Napoli koji je na svom travnjaku porazio SPAL sa 3-1. Dries Mertens (4), Jose Callejon (36) i Amin Younes (78) zabili su za domaći sastav, dok je gol za goste zabio Andrea Petegna (29).

Veroni samo bod

Sassuolo i Verona, koju vodi naš Ivan Jurić, odigrali su sjajnu utakmicu sa šest golova i nizom prilika, a na koncu je završilo 3-3. Verona je vodila 1-0 i 3-1, ali je Sassuolo uspio iščupati bod postigavši pogodak za 3-3 u sedmoj minuti nadoknade. Sassuolo je u prošlom kolu odigrao 3-3 protiv Intera izjednačivši u 89. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za domaći sastav golove su zabili Jeremie Boga /53, 77) i Rogerio (90+7), a za Veronu Darko Lazović (51), Mariusz Stępinski (57) i Matteo Pessina (68).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo