VATRENIMA SE OVO NEĆE SVIDJETI: /

Rezultati naše ankete sugeriraju da hrvatski navijači baš i nisu optimistični

Image

Čini se da hrvatski navijači nisu ni izbliza optimistični kao uoči ranijih velikih natjecanja na kojima je igrala naša reprezentacija.

12.6.2016.
10:15
VOYO logo

Sudeći prema rezultatima naše ankete u kojoj ste mogli glasati u protekla 24 sata, većina navijača smatra da će hrvatska nogometna reprezentacija natjecanje na Europskom prvenstvu u Francuskoj okončati već u skupini! Čak i unatoč činjenici da iz većine skupina dalje prolaze tri od četiri reprezentacije.

Neuvjerljive igre i Čačić

Neuvjerljive igre u kvalifikacijama i postavljanje na mjesto izbornika neomiljenog Ante Čačića, bliskog prijatelja Zdravka Mamića, očito su značajno utjecali na raspoloženje među navijačima. No, ne sumnjamo da će se to brzo promijeniti već danas u slučaju dobre igre i pobjede protiv Turske (Pariz, 15 sati).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Ante čačić

U svakom slučaju, u našoj je anketi sudjelovalo više od tisuću čitatelja, a čak 35,95 posto ih smatra da će Hrvatska završiti nastup na Euru već u grupnoj fazi. Da će Vatreni proći u drugi krug, pa ispasti u osmini finala, smatra 19,85 posto sudionika u anketi. Više od polovice vas, dakle, smatra da Hrvatska nema nikakve šanse ni za četvrtfinale, a kamoli nešto više.

No, ima i ekstremnih optimista. Tako 15,92 posto čitatelja misli da će Hrvatska biti europski prvak. Da će Modrić i društvo doći do četvrtfinala vjeruje 12,46 posto anketiranih, u polufinalu nas vidi 12,08 posto čitatelja, a poraz u finalu predviđa 3,74 posto čitatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo