REAKCIJE NAKON UTAKMICE / Vatreni uvjerljivo svladali Cipar. Junak utakmice Gvardiol: 'Šteta što nismo zabili više, a na ovoj se poziciji osjećam najbolje'

Image
Foto: Profimedia

Hrvatska je do novih bodova u kvalifikacijama stigla zahvaljujući golovima Ivana Perišića, Joška Gvardiola, i Marka Livaje

8.10.2021.
23:06
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u susretu je 7. kola skupine H kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru kao gost svladala Cipar sa 3-0 (1-0).

Hrvatska je do novih bodova u kvalifikacijama stigla zahvaljujući golovima Ivana Perišića (45+2), Joška Gvardiola (80) i Marka Livaje (90+2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi je pred kamere Nove TV stao Joško Gvardiol jedan od junaka utakmice.

"Prije svega, drago mi je što smo ostvarili tri boda, znali smo da neće biti lagano. Šteta što nismo zabili koji pogodak više, ali nećemo žaliti, pobjeda je uvjerljiva i sad se okrećemo utakmici u Osijeku i naravno da mi je drago zbog prvijenca", započeo je Gvardiol i onda komentirao igru na stoperskoj poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
UTAKMICA U KOJOJ VATRENI MORAJU POBIJEDITI /

Pogledajte kako izgleda borba za bodove na Cipru

Image
UTAKMICA U KOJOJ VATRENI MORAJU POBIJEDITI /

Pogledajte kako izgleda borba za bodove na Cipru

'Mi mladi nemamo nikakvih problema'

"Kao što sam rekao i prije, dat ću svoj maksimum na kojoj god poziciji igrao. To je moja prirodna pozicija i u njoj se osjećam najugodnije. Sretan sam što sam je igrao i nadam se da ću je igrati u budućnosti", rekao je Joško.

Joško ima veliku podršku izbornika i stožera. "Svakodnevno sudjeluju u ulozi podrške, od suigrača do trenera i fizioterapeuta. Mi mlađi igrači nemamo nikakvih problema, jednostavno se prepustimo i vjerujemo sebi i suigračima", veli Gvardiol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavio je utakmicu sa Slovačkom. "Nadam se da će što više navijača doći na utakmicu u Osijeku. Siguran sam da ćemo se maksimalno pripremiti i pružiti jako dobru partiju", kazao je.

'Bilo je nekih grešaka, ali rutinski smo odradili'

Nakon Gvardiola pred kamere je stigao Livaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ušli smo u susret sa sto posto, odigrali smo pravu, momčadsku utakmicu. Kontrolirali smo utakmicu, iako je bilo nekih grešaka na početku. Teren nije bio najbolji. Imamo iskusnu momčad, rutinski smo ovo odradili, mogao je biti i koji pogodak više, ali dobro je. Nismo primili gol već četiri utakmice", veli igrač Hajduka.

Komentirao je i ogled sa Slovačkom. "Sigurno da neće biti laka utakmica, Slovaci su također iskusni i imaju jako dobre igrače. Mislim da smo favoriti i ako damo sto posto, mislim da pobjeda ne bi smjela biti upitna", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Proživljavam najbolje trenutke'

Pred kamere onda dolazi debitant Kristijan Jakić.

"Mislim da smo kontrolirali cijelu utakmicu, imali smo jako puno šansi, šteta što ih nismo ranije iskoristili, no rezultat je na kraju zadovoljavajući za nas i vraćamo se kući s tri boda", veli Jakić i onda komentira svoj debi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trenutno proživljavam svoje najbolje nogometne trenutke. Igram u Njemačkoj, ali ovo danas je fantastično i to je nešto što iščekuješ cijeli život. Napokon se to danas i ostvarilo. Jednostavno vam ne mogu opisati kako se osjećam u ovom trenutku. Biti s igračima kakve imamo u reprezentaciji i komunicirati s njima je za mene velika stvar", kazao je.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo