VATRENI RJEŠAVA NOVONASTALE PROBLEME: / Prodaju hrvatskog veznjaka u najbogatiju ligu svijeta?

Image

Marcelo Brozović, hrvatski reprezentativac, mogao bi uskoro pojačati redove engleskog premierligaša Evertona, prenosi Calciomercato pisanje ugledne talijanska Gazzetta Dello Sport.

22.6.2017.
19:41
VOYO logo

Brozović je trenutačno član milanskog velikana Intera gdje je stigao iz zagrebačkog Dinama prije dvije i pol godine, a Everton ima novaca i spreman je potrošiti kako bi stvorio jaku momčad.

BIT ĆE TO REKORDNO LJETO: Transferi hrvatskih nogometaša mogli bi biti vrijedni i 130 milijuna eura

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Toffes" priliku za dovođenje hrvatskog reprezentativnog veznjaka vide u Interovim problemima s financijskim fair-playom. Talijani su navodno prisiljeni prodati nekog od glavnih igrača kako bi smirili Uefu, riješili novonastale probleme i popunili klupsku blagajnu. Odšteta bi iznosila između 20 i 25 milijuna eura nakon što je odbijena prva Evertonova ponuda od 18 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Menadžer Evertona Ronald Koeman dosad je doveo Davya Klaassena iz Ajaxa te vratara Jordana Pickforda iz Sunderlanda. Dvojac je plaćen 55 milijuna eura, pa bogatim Englezima vjerojatno nije problem iskeširati još 20-ak za novu kvalitetnu akviziciju u obliku Hrvata.

Image

Brozović je poznat kao igrač ogromnih trkačkih kapaciteta, sjajan je u igri između dva 16-erca pa nema sumnje da bi se sjajno uklopio u otočki način razmišljanja i nogomet u Premier ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo