LOVREN OBJAVIO OVU SNIMKU I ZAMOLIO SVOJE HEJTERE ZA MILOST: / Vatreni najbolje dočarao kakav su im doček priredili navijači

Image
Foto: Screenshot

Prvaci su se vratili na Otok gdje su im navijači priredili doček

3.6.2019.
8:43
Screenshot
VOYO logo

Liverpool je u Madridu došao do šestog europskog trofeja, a navijači su im u njihovom gradu priredili veličanstven doček. Nakon sjajne i uvjerljive pobjede protiv Tottenhama u finalu Lige prvaka Redsi su se vratili se u svoj grad. Tisuće ljudi izašli su na ulice ne bi li pozdravile svoje među kojima je bio i hrvatski reprezentativac DejanLovren. Upravo je on putem Instagrama pokazao kako je slavlje izgledalo iz perspektive igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je za sve Liverpoolove navijače diljem svijeta. Hvala vam od srca. Uživajmo u ovom trenutku zajedno. Hejteri možete se barem nasmijati ovaj put", poručio je Lovren preko društvenim mreža uz lanjksu fotografiju kako plače dok ga tješi MateoKovačić.

Salah i Origi

Liverpool je poveo već u 108. sekundi utakmice golom MohamedaSalaha iz kaznenog udarca kojeg je skrivio MousaSissoko igrajući rukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to drugi najbrži gol u finalima Lige prvaka. Rekord još uvijek drži kapetan Milana Paolo Maldini koji je u finalu 2005. protiv Liverpoola zabio pogodak nakon 50 sekundi utakmice. Najbrži gol u povijesti Lige prvaka zabio Nizozemac Roy Makayy koji je u dvoboju Bayerna i Real Madrida u ožujku 2007. zatresao mrežu 'Kraljevskog kluba' nakon svega 10 sekundi utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu Liverpoola potvrdio je Divock Origi u 87. minuti.

U uglednom društvu

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nije nastupio u finalu, ali je postao deseti hrvatski nogometaš koji je osvojio Ligu prvaka od proglašenja hrvatske neovisnosti. Prije njega naslov prvaka Europe osvojili su Alen Bokšić, Zvonimir Boban, Davor Šuker, Dario Šimić, Igor Bišćan, Mario Mandžukić, Luka Modrić, Ivan Rakitić i Mateo Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo