VATRENI ISPRED ŠPANJOLSKE, FRANCUSKE I BELGIJE: / Ugledni američki portal odao počast Hrvatskoj

Image
Foto: AFP

Hrvatska reprezentacija uvjerljivo je pobjedila svoje prve dvije utakmice na Svjetskom prvenstvu

26.6.2018.
8:51
AFP
VOYO logo

Približavamo se kraju grupne faze natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Rusiji - ostala su nam još tri dana gdje će se odlučivati o finalnim sudionicima osmine finala. Srećom, Hrvatska neće brinuti oko plasmana u svom posljednjem susretu u skupini, protiv čvrstog Islanda.

Nakon dvije uvjerljive pobjede, 2-0 protiv Nigerije i 3-0 protiv Argentine, samo luda matematika može Vatrenima oduzeti prvo mjesto u skupini, a dobre igre hrvatske reprezentacije odzvanjaju i stranim medijima. Tako je, nakon oda reprezentaciji u smiraju trijumfa nad Argentinom, američki sportski portal Bleacher Report dao Vatrenima još jedan veliki kompliment.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni su broj 1 nakon kiksa Furije

Naime, Hrvatska je, nakon jučerašnjeg kiksa Španjolaca u utakmici sa Marokom, i službeno najbolja momčad Mundijala prema Bleacherovom "power rankingu" - koji u obzir uzima formu, postignute pogotke i trenutne izglede za osvajanje turnira. Iza Hrvatske je Meksiko, koji je također pobijedio u obje svoje dosadašnje utakmice, treća je spomenuta Španjolska, koja je osigurala prvo mjesto u skupini B, dok su od četvrtog do šestog mjesta poredane - Belgija, Engleska i Francuska, koje još nisu odigrale svoje treće utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo