VATRENI IPAK SVE UTAKMICE NA EURU IGRAJU PRED NAVIJAČIMA: / Zna se koliko će gledatelja moći biti na svim susretima

Image

Hrvatska će otvoriti Euro 13. lipnja protiv Engleske na Wembleyu, gdje bi se moglo okupiti do 45.000 navijača

7.4.2021.
19:11
VOYO logo

Nakon Amsterdama i Bilbaoa, i Glasgow je odlučio dopustiti navijačima dolazak na stadion za vrijeme Eura.

“Potvrdili smo Uefi da je Vlada Škotske dala odobrenje da se dozvoli dolazak navijačima na Hampden park za utakmice Europskog prvenstva”, navodi se u priopćenju Saveza Škotske. Škotska vlada odobrila je 25 posto kapaciteta ulaznica za Hampden Park, koji će ugostiti utakmice Škotske i Češke 14. lipnja, Hrvatske i Češke 18. lipnja te Škotske i Hrvatske 22. lipnja i jednu utakmicu osmine finala. To znači da će oko 12 tisuća navijača moći će biti na stadionu za varijeme utakmica na tom stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizatori u Amsterdamu najavili su također kako će dopustiti dolazak najmanje 12,000 gledatelja u Johan Cruijff Arenu, kapacitet koje je 55,500, dok su organizatori u Bilbao najavili otvaranje 25 posto kapaciteta San Mamesa, na koji može najviše doći 53,289 gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Europskog nogometnog saveza (UEFA) Aleksander Čeferin kazao je kako svi gradovi domaćini moraju osigurati dolazak određenog broja gledatelja, odnosno kako se niti jedna utakmica ne bi smjela igrati bez gledatelja bez obzira na pandemiju koronavirusa.

Konačna odluka na kojim će se stadionima održati ovogodišnji EURO bit će donesena na kongresu UEFA-e 20. travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo