PRVA HNL / Varaždin i Šibenik remizirali, ali pravi šou su priredili bivši Hajdukovi igrači

Image
Foto: Vjeran Zgane Rogulja/PIXSELL

Varaždin tako i dalje čeka na prvu domaću pobjedu u sezoni, dok je Šibenik i dalje neporažen nakon prvog kola

20.8.2022.
20:59
Vjeran Zgane Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

U prvom subotnjem susretu šestog kola HNL nogometaši Varaždina i Šibenika su remizirali te je nakon uzbudljivih 90 minuta ogled završio 2-2 (1-1).

Šibenik je poveo golom Duje Čopa u 24. minuti, ali su potom uslijedila dva gola Michele Šege za 2-1 Varaždina. Konačnih 2-2 postavio je Ivan Delić koji je za Šibenik realizirao jedanaesterac u 69. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šibenik je odlično otvorio utakmicu te je pritisnuo domaćina stalnim napadima. Posebno se u tome isticao Delić koji je bio najveća opasnost po Varaždin, a domaćin je u takvoj igri pokleknuo u 24. minuti.

Image
DEBAKL U ZAGREBU /

Potop Osječana i Nenada Bjelice na Maksimiru! Dinamo im utrpao pet komada

Image
DEBAKL U ZAGREBU /

Potop Osječana i Nenada Bjelice na Maksimiru! Dinamo im utrpao pet komada

Pogodak za preokret Šibenčana, ali ne zadugo

Napadač Šibenika Duje Čop je bio najspretniji u stvorenoj gužvi domaćeg šesnaesterca te je poentirao za 1-0. No, Varaždinu nije dugo trebalo da vrati situaciju na početak. Pet minuta kasnije s desetak metara je opalio Michele Šego i razgalio domaće navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ostatku prvog dijela opet je gotovo isključivo napadao Šibenik, ali bez završne egzekucije. Još je jednom koban po goste bio Šego odmah na startu drugog dijela. S 20 metara, okružen brojnim suparničkim igračima, Šego je žestoko odapeo i pogodio za preokret i vodstvo domaćeg sastava 2-1.

Taj je pogodak očito uzdrmao Šibenčane pa je brzo nakon toga i drugi nekadašnji igrač Hajduka, Tonio Teklić, mogao šokirati goste. No, pogodio je dva puta okvir vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznuđen jedanaesterac i konačni remi

Gosti su i dalje izgledali izgubljeno na terenu, ali su unatoč tome ipak uspjeli izjednačiti. Ivan Delić je iznudio jedanaesterac te ga i realizirao za 2-2.

Do kraja susreta obje su momčadi mogle postići i treći pogodak te time uhvatiti preostala dva boda, no to se nije dogodilo. Varaždin tako i dalje čeka na prvu domaću pobjedu u sezoni, dok je Šibenik i dalje neporažen nakon prvog kola kada je upisao jedini poraz (Rijeka). Šibenik je odigrao već četvrti remi u sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju će ovo kolo zaključiti Istra 1961 - Rijeka (18.55 sati) te Hajduk - Lokomotiva (21.05 sati).

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo