VAN DIJK DAO JEDINI ISPRAVNI ODGOVOR NA PITANJE KAKO ZAUSTAVITI MESSIJA: / Njegovim suigračima se to možda neće svidjeti

Image
Foto: Screenshot

Liverpool je izbacio Porto i sastaje se s Barcelnom u polufinalu Lige prvaka

18.4.2019.
17:03
Screenshot
VOYO logo

Liverpool se plasirao u polufinale Lige prvaka nakon pobjede nad Portom od 4-1 koja je, na prvi pogled, djelovala rutinski, ali bila je sve osim toga. Jedan od strijelaca bio je Nizozemac Virgil van Dijk, za kojeg se smatra da je ponajbolji igrač Redsa ove sezone.

U polufinalu će Liverpool snage odmjeriti s prvakom Španjolske – Barcelonom, a van Dijkova forma bit će ključna budući da će njegova momčad morat preživjeti 180 minuta protiv najboljeg igrača svijeta, Lionela Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne znam kako zaustaviti Messija'

"Ako ću biti iskren, ne znam kako zaustaviti Messija", rekao je Nizozemac na pitanje koje sve zanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Messi je najbolji igrač na svijetu'

"Bit će to veliki izazovi za sve nas. Naravno, vrlo smo sretni što smo u polufinalu i to je trenutno jedina stvar koju mogu reći. Poantaje u tome da uvijek igramo skupa, nikada ne igram sam protiv nekog napadača", nastavio je stoper.

"Uvijek smo mi protiv njih i mislim da je to jedini način na koji se možemo dobro braniti. Bit će vrlo teško. Mislim da je Messi najbolji igrač na svijetu, ali vidjet ćemo", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo