VALENCIJA I NAPOLI RUTINSKI U PRVIM UTAKMICAMA: / Rebićev Eintracht odigrao ludu partiju protiv Šahtara, Leko savladao Salzburg

Image
Foto: AFP

Odigrano je sedam susreta šesnaestine finala Europske lige

14.2.2019.
23:01
AFP
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativci Mateo Kovačić i Ante Rebić odigrali su svih 90 minuta za Chelsea, odnosno Eintracht iz Frankfurta u prvim utakmicama 16-ine finala Europske lige, Chelsea je kao gost nadigrao Malmo sa 2-1, dok je Eintracht također kao gost odigrao 2-2 protiv Šahtara u Harkivu.

Chelsea je poveo sa 2-0 golovima Barkleya (30) i Girouda (58), da bi za domaće smanjio Christiansen (80) i to nakon što je Kovačić izgubio loptu na sredini igrališta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hinteregger i Kostić zabili za Eintracht

Eintracht je u Harkivu dva puta vodio preko Hintereggera (7) i Kostića (50), no domaći su uspijevali poravnati golovima Malosa (10-11m) i Taisona (67).

Club Brugge, kojega vodi hrvatski trener Ivan Leko, na svom je terenu preokretom stigao do 2-1 (0-1) pobjede protiv Salzburga. Prednost gostima donio je Junuzović (17), a u nastavku su za domaće poentirali Denswil (64) i Wesley (81). Karlo Letica ostao je na klupi Bruggea, dok Matej Mitrović nije konkurirao za nastup u momčadi belgijskog prvaka, dok je Marin Pongračić odigrao svih 90 minuta za Salzburg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benković zbog ozljede propustio susret s Valencijom

Filip Benković zbog ozljede nije bio u konkurenciji za nastup u momčadi Celtica za koju je Jozo Šimunović odigrao čitav susret, no škotski je prvak na svom terenu izgubio od Valencije sa 0-2 (0-1). Pogotke za goste postigli su Čerišev (42) i Ruben Sobrino (49).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo