BILIĆ NIJE USPIO: / Conteov Chelsea produbio West Hamovu agoniju

Image

Nogometaši Chelseaja svladali su rezultatom 2-1 West Ham hrvatskog menadžera Slavena Bilića u utakmici 27. kola koja je igrana na Londonskom stadionu.

6.3.2017.
22:48
VOYO logo

Odlični Eden Hazard bio je strijelac uvodnog gola na utakmici, a postigao ga je u 25. minuti u trenucima susreta u kojima je domaćin izgledao kao bolja momčad na travnjaku. Iskoristili su Chelseajevi nogometaši pogrešku u kombinaciji Noblea i Snodgrassa i povukli brzu kontru iz koje je Hazard poentirao.

Već u petoj minuti drugog poluvremena nova velika neopreznost Bilićevih igrača koji su kod ubacivanja lopte iz kuta ostavili Diega Costu samog. Poentirao je 17. premierligaški put ove sezone sjajni napadač, ovaj put koljenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliku šansu imao je domaćin ogleda u 60. minuti kada je viđena prava kanonada prema vratima Courtoisa, tražili su igrači West Hama i udarac s bijele točke, no nisu ga i dočekali. U smiraju susreta, drugoj minuti sudačkog produžetka utakmice, Manuel Lanzini uspio je tek smanjiti rezultat u dvanaestom prvesntvenom porazu svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ujedno, bila je ovo 21. ligaška pobjeda Chelseaja čiji igrači znaju za tek tri podjele bodova i poraza u cijelom dosadašnjem ligaškom dijelu sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

WEST HAM – CHELSEA 1-2

WEST HAM: Randolph - Kouyate, Fonte, Reid, Cresswell - Noble, Obiang - Feghouli, Lanzini, Snodgrass - Carroll

CHELSEA: Courtois - Azpilicueta, David Luiz, Cahill - Moses, Fabregas, Kante, Alonso - Pedro, Diego Costa, Hazard

Tekst se nastavlja ispod oglasa

90+3. minuta: KRAJ UTAKMICE! Pobjeda Chelseaja 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

90+2. minuta: GOOOOOOOL! Lanzini smanjuje na 1-2.

90. minuta: Igrat će se još tri minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

81. minuta: Fabregas u sjajnoj šansi, ipak preko gola. Ostaje 2-0.

75. minuta: Izašao je strijelac uvodnog gola Hazard umjesto kojeg je ušao Willian. Van ide i Moses, petnaestak minuta dobit će Zouma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

73. minuta: Lice hrvatskog trenera sve govori...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

68. minuta: Odličan udarac Diega Coste, još bolja obrana West Hamova golmana Randolpha.

65. minuta: Nekoliko promjena u momčadima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

60. minuta: Kakav sada niz prilika West Hama za smanjenje vodstva. Uputilo su nekoliko udaraca prema vratima Courtoisa, a najbolju priliku imao je Feghouli, u akciji u kojoj su tražili i udarac s bijele točke. Na kraju od svega ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

50. minuta: GOOOOOOOOL! Diego Costa pogađa za 2-0! Velika neopreznost igrača domaće momčadi pri ubacivanju iz kuta. Nitko se nije sjetio pokriti Costu koji iz blizine koljenom šalje loptu u mrežu za svoj 17. premierligaški gol sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

46. minuta: Započelo je drugo poluvrijeme!

45+4. minuta: KRAJ PRVOG POLUVREMENA! Chelsea vodi 1-0 pogotkom Hazarda na dodavanje Pedra. Dosta nespretnosti pokazao je West Ham sada u završnici i prava je sreća za njih što na odmor idu sa minimalnim zaostatkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

45. minuta: Igrat će se četiri minute sudačke nadoknade utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

42. minuta: Niz velikih neugodnosti za West Ham! Chelseajevi nogometaši našli su se u tri prilike, ali nisu postigli pogodak. Istaknuti treba sjajnu reakciju Randolpha nakon što je opalio Pedro... Cresswell je prvi spasio vrata domaćina blokom na Mosesov udarac. Ukazuje mu se pomoć.

39. minuta: Obojica trenera vrlo živo, uz rub travnjaka prate susret. Više razloga za sreću, jasno, ima Chelseajev Conte, no ovaj podatak potvrdit će da i West Ham igra napadački vrlo aktivno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

33. minuta: West Hamovi nogometaši ne igraju podređenu ulogu niti nakon primljenog gola, no sve pokušaje proboja koje imaju sigurno zaustavljaju Luiz i Cahill.

25. minuta: GOOOOOOOL! Eden Hazard je postigao pogodak, svoj prvi na gostovanjima nakon 446 minuta posta. Zabio je nogometaš Chelseaja nakon pogreške Snodgrassa i Noblea pred šesnaestercem Courtoisa. Brzu kontru povukli su gostujući igrači i - u trenucima kada je West Ham bio apsolutno dominantna momčad - poveli.

22. minuta: Iako izrazitih prilika i dalje nema, Bilićeva momčad je ta koja izgleda bolje u ovim trenucima. Borba se uglavnom vodi na dijelu terena na kojem je Chelseajev gol.

17. minuta: Snodgrass je prilično aktivan, možda i najistaknutiji West Hamov igrač do sada. Ipak, još uvijek ne i konkretan.

15. minuta: Zagužvalo se sad malo u šesnaestercu gostujuće momčadi nakon što je Noble ubacio s desne strane. Ispred Carrolla čiste to ipak Chelseajevi igrači.

10. minuta: Nogometaši West Hama povezali su redove i sada su oni ti koji imaju loptu u svojim nogama. Ipak, i dalje bez izglednih prilika s obiju strana.

5. minuta: Bez većih uzbuđenja u uvodnim minutama, no zanimljiv je podatak o posjedu lopte. Domaćin ju je dosad imao samo 27 posto ukupnog vremena.

Nekoliko minuta dug je bio prekid nakon što su se glavama sudarili Carroll i Moses. Bilićev nogometaš zaradio je posjekotinu na nosu, no i nastavio utakmicu.

1. minuta: Utakmica je započela!

0' - Pet minuta ostalo je do početka dvoboja. Igrači izlaza na travnjak.

Prema jednom od scenarija igračima koje vodi Antonio Conte je potrebno još 29 bodova iz preostalih dvanaest utakmica da bi već u prvoj godini talijanskog trenera u vitrine Stamford Bridgea stigao novi naslov engleskih prvaka.

Chelseajev ovosezonski omjer ligaških utakmica iznosi 20 pobjeda i po tri remija i poraza, West Hamov devet pobjeda, šest podjela bodova i jedanaest utakmica bez ijednog osvojenog.

Ove su se dvije momčadi posljednji put ogledale u utakmici Liga kupa kada je slavio Bilićev sastav.

ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo