PSG RAZBIO UNITED NA OLD TRAFFORDU, CHELSEA PROTUTNJAO SEVILLOM: / Nevjerojatna, nestvarna večer Oliviera Girouda

Image
Foto: Profimedia

PSG je razbio United na Old Traffordu, Chelsea osvojio Sevillu

2.12.2020.
22:53
Profimedia
VOYO logo

Bor. Dortmund - Lazio 1:1Club Brugge - Zenit 3:0

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona - Ferencvaros 3:0

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus - Dyn. Kiev 3:0

Manchester Utd - PSG 1:3 (United igrao s igračem manje)

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sevilla - Chelsea 0:4

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pariški PSG je u najvažnijoj utakmici u Ligi prvaka u dosadašnjem tijeku sezone, onoj protiv Man Uniteda, uzeo sva tri boda i izjednačio se s Crvenim vragovima na prvom mjestu u skupini H s 9 bodova.

Image
PSG RAZBIO UNITED NA OLD TRAFFORDU, CHELSEA PROTUTNJAO SEVILLOM: /

Nevjerojatna, nestvarna večer Oliviera Girouda

Image
PSG RAZBIO UNITED NA OLD TRAFFORDU, CHELSEA PROTUTNJAO SEVILLOM: /

Nevjerojatna, nestvarna večer Oliviera Girouda

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea Matea Kovačića je moćno, bezkompromisno osvojio Estadio Ramón Sánchez Pizjuán i s 4:0 nokautirao Sevillu Ivana Rakitića za 13 bodova i prvo mjesto u skupini E. Giroud je postigao sva 4 gola i odigrao utakmicu života za Chelsea. Postao je s 34. godine najstariji igrač koji je zabio hat-trick u jednoj utakmici Lige prvaka. Borussija Dortmund izborila je plasman u osminu finala remijem protiv rimskog Lazija, koji već drugu uzastopnu utakmicu, nakon iznenađujućeg poraza prošlog vikenda u Rimu od Udinesea...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idemo redom...

U najzanimljivijem susretu večeri PSG je na Old Traffordu pobijedio Manchester United uzvrativši "Crvenim vragovima" za poraz 1:2 u prvom susretu u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchesteru je bio dovoljan i bod kako bi osigurao jednu od prve dvije pozicije, no porazom je zakomplicirao situaciju. Kako je RB Leipzig slavio u Turskoj protiv Istanbul Basaksehira sa 3:2, uoči zadnjeg kola ManU, PSG i RB Leipzig imaju po devet bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG poveo već u 6.

Parižane u posljednjih 90 minuta čeka domaći ogled protiv otpisanih Turaka, dok će RB Leipzig i Manchester United u međusobnom susretu tražiti putnika za osminu finala. Englezima će biti dovoljan i bod jer su u prvom susretu slavili sa 5:0.

PSG je poveo već u 6. minuti golom Brazilca Neymara, no United je izjednačio u 32. minuti preko Marcusa Rashforda. Engleskom napadaču je pomogao Danilo od kojeg se lopta odbila i prevarila Keylora Navasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin je u 56. minuti mogao do preokreta, no vratnica je spasila Parižane. United je izveo brzu kontru, Cavani je primio dobar pas i sa 20 metara pokušao prebaciti Navasa, no pogodio je vratnicu. Martial je pokupio odbijanac unutar kaznenog prostora i uputio udarac prema vratima PSG-a, ali je Marquinhos blokirao udarac.

Fred dobio dva žuta i morao napustiti igru

Do nove prednosti gosti su stigli u 69. minuti kada je Marquinhos zabio u gužvi za 2:1. Samo dvije minute kasnije "Crveni vragovi" su ostali s igračem manje, Fred je dobio drugi žuti i morao je napustiti teren. Bio je to možda i ključni trenutak utakmice. Do kraja susret Parižani su zabili još jedan gol, a strijelac je ponovo biio Neymar u prvoj minuti sudačke nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RB Leipzig je osvojio važna tri boda u borbi za plasman u osminu finala nakon što je u 'ludom' dvoboju u Istanbulu pobijedili Istanbul Basaksehira sa 4:3. Gosti su imali 2:0 i 3:1, no domaćin je predvođenin trostrukim strijelcem Irfanom Kahvecijem uspio izjednačiti na 3:3. Ipak, u drugoj minuti nadoknade njemački sastav je stigao do pobjede.

Man United i PSG imaju po 9 bodova

Leipzig je poveo u 26. minuti, Marcel Sabitzer je pucao sa više od 25 metara, ali je lopta na putu do gola pogodila Yussufa Poulsena i prevarila domaćeg vratara. Mukiele je u 43. minuti zabio za 2:0, no u posljednjim trenucima prvog dijela Irfan Kahveci je vratio turskog prvaka u život. Edin Višća je iz kornera uputio prizemnu loptu na rub kaznenog prostora, a Kahveci je sjajnim udarcem pogodio za 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dani Olmo je lijepo zabio za 3:1 u 66. minuti, no samo šest minuta kasnije Kahveci je smanjio na 2-3. Sjajnu predstavu 25-godišnji turski veznjak je okrunio fantastičnim golom iz slobodnog udarca u 85. minuti. No, to nije bilo dovoljno, jer je Leipzig u drugoj minuti nadoknade stigao do pobjede. Alexander Sorloth je sjajnim udarcem sa 20 metara pogodio za 4-3.

ManU vodi na ljestvici s devet bodova, koliko imaju i PSG, te Leipzig, dok je Istanbul Basaksehir ispao iz svih kombinacija, posljednji je s tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini E Chelsea je na gostovanju porazio Sevillu sa 4:0 osiguravši prvo mjesto u skupini. .

Giroud u Puškaševom društvu

Sevilla i Chelsea su i prije ove utakmice osigurali prolaz, a na Sanchez Pizjuanu igrali su za jedinicu. Kako je prvi susret završio bez golova, bilo je jasno kako će pobjednik osigurati prvo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bluesi" su poveli već u osmoj minuti preko Girouda koji je lijepo pogodio na asistenciju Kaia Havertza. Francuski napadač je u 54. minuti povećao prednost londonskog sastava, a za drugi gol asistirao mu je Mateo Kovačić. U 74. minuti je zabio i za 3:0 na dodavanje Kantea, a sjajnu večer zaokružio je i četvrtim golom u 83. minuti iz kaznenog udarca kojeg je sam izborio.

Sa 34 godine i 63 dana Giroud je postao najstariji igrač u povijesti Lige prvaka koji je upisao "hat-trick", a računajući i Kup prvaka, stariji od njega bio je tek Ferenc Puškaš koji je imao 38 godina i 173 dana kada je zabilježio "hat-trick" za Real Madrid 1965.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić igrao do 75., Kova do 67. minute

Ivan Rakitić je igrao do 75. minute za Sevillu, dok je Kovačić za goste igrao do 67. minute.

U ranije odigranom susretu Krasnodar je pobijedio Rennes sa 1:0 osiguravši treće mjesto i plasman u Europsku ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak odluke zabio je Marcus Berg u 72. minuti. Aleksander Martinovič je uputio jednu dugačku loptu, Berg je bio brži od francuskim stopera, izašao je sam ispred Romaina Salina i lijepo zabio za 1:0.

Na ljestvici vodi Chelsea sa 13 bodova, Sevilla ima 10, Krasnodar četiri, a Rennes jedan bod. U posljednjem kolu koje će biti revijalnog karaktera sastaju se Chelsea - Krasnodar i Rennes - Sevila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini F Borussija je, oslabljena zbog ozljeda neigranjem prvog strijelca Erlinga Haalanda i veznjaka Emrea Cana, ispunila cilj, osvojila bod koji joj je bio dovoljan za bod. Haaland je otpao zbog problema s tetivom, dok Can ima ozljedu mišića.

Brugge razvalio Lovrenov Zenit

Domaćin je poveo u 44. minuti golom Raphaela Guerreira, a izjednačio je Ciro Immobile iz kaznenog udarca u 67. minuti.

U drugom susretu Club Brugge je pobijedio Zenit sa 3:0 osiguravši utješno treće mjesto i Europsku ligu, ali i ostavši u igri za osminu finala.

Golove su postigli Charles de Ketelaere (33), Hans Vanaken (58-11m) i Lang (73). Matej Mitrović nije igrao zbog ozljede za domaćine, dok je Dejan Lovren propustio utakmicu zbog žutih kartona.

Na ljestvici vodi Borussia Dortmund sa 10 bodova, Lazio ima 9, Club Brugge 7, a Zenit jedan. U posljednjem kolu sastaju se Zenit - Borussia i Lazio - Club Brugge.

U skupini G Barcelona i Juventus su ostvarili očekivane pobjede protiv Ferencvaroša i kijevskog Dynama. Barca je u Budimpešti slavila sa 3-0, dok je Juve u Torinu pobijedio identičnim rezultatom pa će španjolski i talijanski velikan u zadnjem kolu u međusobnom susretu odlučiti o pobjedniku skupine.

Barcelona rutinski do bodova u Mađarskoj, Baturina nastupio za Fradi

Barca će ogled na Camp Nou dočekati s tri boda više. Podsjetimo Španjolci su u prednosti jer su u Torinu slavili sa 2:0.

Barcelona je u Mađarskoj rutinski stigla do tri boda, a golove su zabili Griezmann (14), Braithwaite (20) i Dembele (28-11m), dok su strijelci za Juve bili Chiesa (21), Ronaldo (57) i Morata (66).

Za Mađare je od 71. minute zaigrao Roko Baturina ušavši u igru umjestu Uzunija.

Barcelona vodi sa 15 bodova, Juventus ima 12, a Ferencvaros i Dynamo Kijev po bod.

U posljednjem kolu snage će odmjeriti Barcelona i Juventus, te Dynamo i Ferencvaroš. "Fradi" i Dynamo će u međusobnom susretu u Kijevu loviti treće mjesto, a njihov prvi susret je završio 2:2.


GOTOVE SU UTAKMICE.

91' - GOOOL: PSG vodi 3:1 protiv Man Uniteda, Neymar je pronašao put do mreže.

73' - GOOOL: Club Brugge je poveo 3:0 protiv Zenita Dejana Lovrena. Noa Lang je zabio.

70' - Fred je startao neoprezno na igrača PSG-a i dobio drugi žuti. Mora napustiti teren. Brazilac je jako neoprezan i problematičan u tim startovima.

69' - PSG je poveo s 2:0. Marquinhos je postigao gol Unitedu.

67 - Kapetan Ciro Immobile vraća Lazio u život iz penala protiv Borussije iz Dortmunda. 1:1. OVDJE pogledajte njegov udarac s bijele točke.

66' - Alvaro Morata pokazuje kvalitetu za 3:0 Juvea.

58' - Hans Vanaken pogađa iz penala na 2:0 Club Bruggea protiv Zenita.

57' - GOOOL: Juve vodi 2:0 protiv Dynama iz Kijeva. Ronaldo je postigao gol nakon odbijanca i zakucao u mrežu. OVDJE pogledajte njegov 750 gol u karijeri.

54' - GOOOL: Mateo Kovačić je dodao u šesnaesterac, loptu je primio Olivier Giroud koji zabija i svoj drugi gol na utakmici za 2:0 Chelsea protiv Seville i prvo mjesto u grupi.

46' - Počinje drugo poluvrijeme.

GOTOVA SU PRVA POLUVREMENA.

44' - Raphael Guerreiro postiže sjajan gol za 1:0 Borussije protiv Lazija. OVDJE pogledajte taj gol.

33' - Brugge je poveo sretno protiv Zenita. Charles de Ketelaere je poslao odbijanac u gol uz lijevu stativu.

33' - GOOOL: Marcus Rashford imao je sreće kod gola za 1:1, pucao je sa 14 metara i njegova je lopta u putanji nekog dodirnula, od nekog se odbila, i završila u mreži. OVDJE pogledajte tu situaciju.

28' - GOOOL: Ousmane Dembele je lagano realizirao penal točnim udarcem u donji lijevi kut gola za 3:0 Barcelone.

21' - GOOOL: Barcelona vodi s 2:0 Ferencvaros. Ousmane Dembele je odlično dodao u šesnaesterac, gdje je loptu primio Martin Braithwaite i zabio. OVDJE pogledajte taj zgoditak.

14' - Antoine Griezmann briljirao je petom za vodstvo Barcelone protiv Ferencvarosa. OVDJE pročitajte i pogledajte taj maestralni gol.

8' - Ciesa je zabio za Juve protiv Dynama iz Lijeva za 1:0 Juvea glavom. OVDJE pogledajte taj gol.

8'- GOOOL: Kai Havertz je poslao loptu koju je prihvatio Olivier Giroud unutar šestnaesterca i brzo ju stresao u lijevu stranu gola. Inače, radi se o igraču koji je najavio odlazak na zimu, jer želi igrati kako bi izborio svoje mjesto u reprezentaciji Francuske na Euru 2021. Očito su u upravi ozbiljno shvatili Giroudove planove i sad su mu dali da starta od prve minute. OVDJE pogledajte taj gol.

6' - GOOOL: Evo nam prvog pogotka večeras. Neymar je zabio na Old Traffordu Man Unitedu iz teške situacije, nakon trapavog udarca Mbappea. Brazilac je došao do lopte skroz na desnoj strani i iz teškog kuta šokirao Vragove na samom početku utakmice. OVDJE pogledajte taj gol.

1' - Počele su utakmice 5. kola Lige prvaka u programu u srijedu navečer.


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo