DALIĆ POJASNIO ZAŠTO NIJE ŽELIO SRBIJU NA EURU: / 'Švedska? Moramo posebno paziti na trojicu njihovih igrača'

Image
Foto: Screenshot

Nakon remija u Istanbulu Vatrene čeka novi izazov u Ligi nacija

13.11.2020.
17:44
Screenshot
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu od 20:45 sati po hrvatskom vremenu u Solni igra susret Lige nacija protiv Švedske. Dan prije susreta izbornik ZlatkoDalić i MateoKovačić stali su pred novinare.

"Došli smo odigrati dobru utakmicu i ostati u Ligi nacija. Dosta nam je bod, ali nećemo igrati na bod. Neće nam biti lako ni ugodno, situacija je takva kakva je. Bit će teško, ali vjerujem u svoju ekipu i našu igru", kazao je Dalić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šveđani su bili bolji u drugom poluvremenu u Zagrebu. Znamo kvalitetu. Tu je lider momčadi Berg. Tu je Kuluševski koji se nametnuo, pa Forsberg. Prema naprijed mogu nešto napraviti. Nama je cilj da sačuvamo svoj gol, da odigramo bolje u fazi obrane", dodao je pa se osvrnuo na ispadanje Srbije.

"Rekao sam već ranije da želim izbjeći Srbiju jer su oni najbolji i najkvalitetniji od četiri moguća suparnika. Škoti su iznenadili, opet su bili dobri, bili su opet 'hrabro srce'. Treća utakmica u skupini sigurno će odlučivati o prolasku, a Škoti će još biti i domaćini. Ipak, naš je fokus u potpunosti na Švedskoj", poručio je pa je govorio o testiranju na koronavirus nakon što se pokazalo da je Domagoj Vida pozitivan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čekat ćemo test sutra ujutru pa ćemo znati na čemu smo i onda vidjeti što i kako sa sastavom. Zasad je u redu, nema ozlijeđenih, nitko ne izostaje. Priključili su nam se Livaković i Petković, vidjet ćemo", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mateo Kovačić također je govorio o subotnjem susretu.

"Ovo nam je jako važna utakmica, Šveđani će vidjeti kakva smo mi zaista reprezentacija. Imali smo ponešto problema s koronom, ali se nadam da ćemo sutra svi moći nastupiti i da ćemo se prikazati u najboljem svjetlu", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva kola prije kraja natjecanja Lige nacija u našoj skupini vode Francuska i Portugal sa po 10 bodova, Hrvatska je druga s tri boda, dok Švedska na začelju nema niti jedan bod.

Pobjednik skupine izborit će plasman na Final Four, dok posljednjeplasirana ekipa seli u niži razred.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo