BJELICA I PETKOVIĆ NAJAVILI BENFICU: / Suspendirani trener sije optimizam i zahvaljuje - Niki Kovaču

Image
Foto: PIXSELL

Trener Dinamove nogometne momčadi Nenad Bjelica i napadač Bruno Petković stigli su na konferenciju za medije kojom se najavljuje ogled hrvatskog prvaka i portugalske Benfice.

6.3.2019.
19:08
PIXSELL
VOYO logo

"Benfica je vrhunska momčad koja će nam napraviti poteškoće. Ono što oni rade u Portugalu mi igramo u Hrvatskoj. Trener Benfice kao i ja koristi širok kadar, puno rotira i svima daje šansu", prenosi 24sata.hr riječi maksimirskog stratega koji neće biti u prilici uz teren voditi svoju momčad.

'Benfica je favorit, no...'

"Mislim da je Benfica favorit, ali naše šanse za prolazak su velike. Vjerujem u svoje igrače, u naš rad, u našu disciplinu, koncentraciju i kvalitetu i uz sve te adute možemo poraziti Benficu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL

Nenad Bjelica

Naime, Bjelica je suspendiran pa otkriva poziciju na kojoj će biti:

"Utakmicu ću gledati na istom mjestu gdje i nakon isključenja protiv Viktorije, malo više desno, to mi je dopustio Uefin delegat."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo neke žute minute ove sezone. Kao protiv Young Boysa, pa čak i protiv izraelske Beer Sheve, ali vjerujem da ćemo zadržati koncentraciju kao protiv Viktorije u drugoj utakmici. Ipak, nešto će se pitati i protivnika", priznao je Dinamov trener otkrivši i ovo:

"Želim se zahvaliti Niki Kovaču na pomoći. Ne smijem otkriti o čemu smo pričati, ali mi je Niko pomogao s nekim informacijama. Iako, ovo je nova Benfica, novi trener, novi sistem. Ipak, neke informacije su mi jako dobro došle."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Uz ovakvu publiku...'

Petković je dodao:

"Mi se ni trebamo stavljati nikakve imperative. Vi ste nam uz ovu sezonu stavili epitet povijesnog uspjeha. Nismo svjesni svega ovoga što postižemo, a utakmica s Benficom bit će nam potvrda svega što smo napravili do sad."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL

Bruno Petković

"Ovakve utakmice su jedan veliki gušt, jedno veliko zadovoljstvo i neko veliko opuštanje mi nije ni potrebno. Opušten sam sam po sebi, možda me vi vidite napetog."

"Tko god kaže da gleda etapu po etapu laže, ali imamo sjajan stručni stožer na čelu s vrhunskim trenerom i oni nas drže na zemlji. Gledamo utakmicu po utakmicu", dodaje Petković uvjeren u podršku tribina punog stadiona Maksimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uz ovakvu publiku niti jedna momčad ne može dati manje od 100 posto."

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo