ATALANTA - LAZIO 3:2: / Ludnica u Bergamu; Rimljani vodili 0:2 a onda je krenuo šou čudesne Atalante kakav se ne pamti

Image
Foto: Profimedia

U derbiju 27. kola Serie A Atalanta je preokretom slavila protiv Lazia 3:2

24.6.2020.
23:41
Profimedia
VOYO logo

Serie A: 31 kolo, Gewiss Stadium: Bergamo

ATALANTA - LAZIO 3:2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atalanta - Lazio Rezultati uživo

Nogometaši Atalante pružili su još jednu dojmljivu partiju, u srijedu su u 27. kolu Serie A svladali Lazio sa 3:2 iako su nakon 11 minuta gubili sa 0:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preokret u Bergamu

Prvo je De Roon u 5. minuti zabio autogol, a potom je srpski veznjak Sergej Milinković-Savić (11) udarcem sa 22 metra povećao vodstvo gostiju. Do kraja poluvremena Robin Gosens (38) smanjuje zaostatak domaćina, a u nastavku uslijedio je potpuni preokret.

U 66. minuti ukrajinski veznjak Ruslan Malinovski prekrasnim udarcem sa 20 metara donosi izjednačenje, a argentinski branič José Palomino u 80. nakon kornera pogađa za pobjedu 3:2. Atalanta je ostala na četvrtom mjestu, ali drugoplasirani Lazio sada zaostaje četiri boda za vodećim Juventusom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski veznjak Mario Pašalić nije igrao za Atalantu zbog žutih kartona, dok je 20-godišnji Boško Šutalo, koji je u siječnju prešao iz Osijeka u Atalantu, ostao na klupi za pričuve.

Roma bolja od Sampdorije

Roma je pobijedila Sampdoriju sa 2:1 dvama lijepim pogocima Edina Džeke (64, 85), a posebno je bio dojmljiv volej u 64. minuti za 1:1. Hrvatski napadač Nikola Kalinić ostao je na klupi Rome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodno je Inter na San Siru protiv Sassuola odigrao 3:3, a utakmica je imala nevjerojatnu završnicu. Iako su gosti poveli preko Francesca Caputa u 4. minuti, do poluvremena je Inter uspio napraviti preokret golovima Romelua Lukakua (41-pen) i Cristiana Biraghija (45+1).

Prava "ludnica" dogodila se u zadnjih deset minuta, kada su postignuta čak tri pogotka. Sassuolo je poravnao na 2-2 u 81. minuti iz penala kojeg je realizirao Domenico Berardi. Potom Borja Valero u 86. minuti opet donosi prednost Interu, da bi branič Sassuola Giangiacomo Magnani u 89. pogodio za konačnih 3-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brozović opet nije igrao

Inter je i drugu utakmicu zaredom igrao bez ozlijeđenog Marcela Brozovića. Naime, hrvatski reprezentativni veznjak, koji je standardni prvotimac Conteove momčadi, pauzira zbog ozljede mišića lijeve noge.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

90'+5 - GOTOVA JE UTAKMICA

88' - Do kraja 90. minuta su dvije minute još

Tekst se nastavlja ispod oglasa

77' - Kod Lazija izlaze Luis Alberto i Radu, a u igri su Bastos i Anderson

72' - Milinković-Savić dobio je žuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

70' - Muriel mijenja umornog Zapatu koji se trudio i dao sve od sebe.

66' - Kakva golčina Malinovskij za 2:2, potpuni preokret. Ukrajinac je primio loptu s desne strane na 18 metara od gola i topovskim udarcem zakucao loptu u rašlje. Nikakve šanse Strakosha nije imao za obraniti to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

60' - Danilo Cataldi je izašao zbog ozljede. Simone Inzaghi je odlučio da će ga zamijeniti Marco Parolo.

57' - Sudeći prema izrazu lica koji ima Danilo Cataldi iz Lazija, vjerojatno je riječ o ozljedi. Sudac je zaustavio igru i pozvao medicinski tim da mu pomogne. Kako izgleda, čini se da neće. Liječnički tim je na terenu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

56' - Daniele Orsato je izvadio žuti karton, a dobio ga je Marten de Roon zbog ružnog starta.

46' - Počinje drugi dio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

45' - Gotovo je prvo poluvrijeme

38' - GOOOL: Atalanta zabija za 1:2. kakva luda utakmica u Bergamu. Zapate je lijepo ostavio na desnoj strani za Hateaboera koji ubacuje na drugu stativu, a Gosenes pogađa udarcem glavom. Ovom savršenom reakcijom je pokazao da ima sjajan nos za gol, Thomas Strakosha nije mogao ništa učiniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

29' - Kakva prilika za Lazio da postavi 3:0. Ciro Immobile dočekao je jedan centaršut u šesnaestercu i pucao po golu. Ali je pucao neprecizno, lopta je otišla desno od gola.

28' - Atalanta je sad umalo smanjila na 1:2. Alejandro Gomez je skoro zabio gol, mogao je i bolje iskoristiti ovu loptu. Loše je pucao iz blizine, ravno u golmana i Thomas Strakosha je obranio taj udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

11' GOOOL, Lazio vodi 2:0. Što se to događa u Bergamu? Krasan gol Milinković-Savića koji je primio loptu na 20 metara i preciznim udarcem pogodio za veliku prednost Lazija. Mogao je domaći golman tu bolje reagirati...

8' - Odlično je Lazio ušao u utakmicu. Atalanta za sad potpuno bezopasna

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5' GOOOL - Lazio je poveo već u ranoj fazi utakmice. Lazzari je povukao jednu kontru, domaćini su katastrofalno namjestili ofsajd zamku, a De Roon je očajnički trčao u obranu da presječe dodavanje i onda zakucao loptu u vlastiti gol. Tragičar je prvog gola.

1' Počela je utakmica

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo