stopostotni manchester / Uvjerljiva pobjeda Cityja, Leicestera i Arsenala; novi poraz West Hama

Image
Foto: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL

Bilićev West Ham upisao je novi poraz, izgubivši u gostima kod West Bromwich Albiona 2-4

17.9.2016.
19:10
Martin Rickett/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Manchester Cityja zadržali su stopostotan učinak u Premier ligi, svladavši u subotu u 5. kolu na svom terenu Bournemouth sa 4-0.

Za City strijelci su bili Kevin De Bruyne (15), Iheanacho (25), Raheem Sterling (48) i Ilkay Guendogan (66). 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilićev West Ham upisao je novi poraz, izgubivši u gostima kod West Bromwich Albiona 2-4. Domaćini su vodili 4-0, a Michail Antonio (61) i Manuel Lanzini (65-pen) uspjeli su tek ublažiti poraz "čekičara".  Tako je klub bivšeg hrvatskog izbornika ostao na tri boda i nalazi se pri dnu ljestvice, na 17. mjestu.

Arsenal je u gostima dobio Hull City sa 4-1. Dva pogotka zabio je Alexis Sanchez (17, 83), a po jedan su dodali Theo Walcott (55) i Granit Xhaka (90+2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni prvak Leicester pobijedio je Burnley sa 3-0, a dvostruki strijelac bio je Alžirac Islam Slimani (45+1, 48) koji je stigao u klub ovog ljeta.

Dan ranije u derbiju 5. kola Liverpool je kao gost na Stamford Bridgeu svladao Chelsea sa 2-1. Stoper hrvatske nogometne reprezentacije Dejan Lovren doveo je "redse" u vodstvo u 17. minuti odlično se ubacivši na drugu vratnicu i nogom s pet metara pogodivši suparničku mrežu. Kapetan Liverpoola Jordan Henderson je u 36. minuti povisio na 2-0, da bi u nastavku Diego Costa (61) uspio smanjiti na konačnih 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo