Turneja po Europi / 'Utakmica za mir': Saznajte kada i zašto Dinamo igra protiv imenjaka iz Kijeva!

Image

Bivši hrvatski olimpijac, Benedikt Nikpalj, danas je posvećen humanitarnom radu. Ovaj je 28-godišnjak voditelj projekta oko utakmice dvaju Dinama, a za RTL.hr je rekao...

24.4.2022.
11:00
VOYO logo

28. travnja u 18 sati igrati će se susret između zagrebačkog Dinama i Dynama iz Kijeva. Sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je Dynamu iz Kijeva, a utakmica će se igrati na Dinamovom stadionu u Maksimiru. 

Radi se o široj akciji ukrajinskog kluba koji radi turneju po Europi pod sloganima 'Zaustaviti rat' i 'utakmica za mir'. Osim Dinama, kijevski je klub već igrao i s Legiom, Galatasaryjem, FCSB-om i Borussijom Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši hrvatski olimpijac, Benedikt Nikpalj, danas je posvećen humanitarnom radu. Ovaj je 28-godišnjak voditelj projekta oko utakmice dvaju Dinama, a za RTL.hr je rekao: 'Dinamo Kiev napravio je turneju po Europi, a prihod od ulaznica ide na njihov račun i oni će to sami uplaćivati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo u suradnji s njihovom državom, uključeni smo u to s pozivnim brojem koji je uključen posljednjih 10 dana i naredna dva mjeseca. Vrtiti će se na LED displayju, ovlašteni smo od ukrajinskog veleposlanstva i radimo preko njih," rekao je Nikpalj.

Pozivni broj za humanitarnu pomoć Ukrajini je 060 9005, a u organizaciji se nadaju da će što više novca biti prikupljeno za vrijeme i nakon utakmice između dvaju Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo