UTAKMICA KOJA ODLUČUJE O NJEGOVOJ SUDBINI: / Pred Bilićem je 'biti ili ne biti' gradski derbi

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

Odluka ostaje li Slaven Bilić na West Hamovoj klupi ili s nje odlazi bit će donesena ovisno o tome kako će ta londonska momčad odigrati susrete protiv Tottenhama (petak) i Liverpoola (14. svibnja)

3.5.2017.
9:49
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

U pitanju su dva posljednja domaća ogleda Bilićeve momčadi koja sezonu zaključuje gostovanjem kod Burnleyja, a vijest o trenerskoj sudbini hrvatskog stratega donosi The Guardian. Isto tvrdi i Sky Sport najavljujući analizu klupskog vrha po završetku sezone nakon koje će pasti odluka u kojem će se smjeru okrenuti palac za hrvatskog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, pred West Hamom su dva teška ogleda, a posebice ovaj prvi protiv gradskog rivala i kluba kojeg navijači Bilićeve momčadi vole mrziti. Idealna je to prilika, smatraju takvi, da baš Bilić i West Ham unište svaku nadu Tottenhama u mogući naslov engleskih prvaka. 'Podiglo' bi to 48-godišnjaka koji je i dio igračke karijere proveo u istom klubu u očima mnogih, baš kao što bi negativan rezultat usmjerio kraj sezone u još više razočaravajućem smjeru, a Bilića vjerojatno prema izlaznim vratima kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo