UTAKMICA ISTINE ZA BILIĆA: / 'Ne može biti veće od ovoga. Maksimalno smo motivirani'

Image
Foto: AFP, BEN STANSALL

Još jedna velika utakmica čeka Slavena Bilića i njegov West Ham. U srijedu je pred njegovim nogometašima ponovljeni dvoboj četvrtfinala FA kupa - na Upton Park stiže posrnuli Manchester United.

12.4.2016.
12:43
AFP, BEN STANSALL
VOYO logo

Prva je utakmica na Old Traffordu okončana rezultatom 1-1. Dimitri Payet je doveo Čekićare u vodstvo, ali Anthony Martial je uspio izjednačiti u 83. minuti i izboriti novu utakmicu za svoju momčad. U srijedu (utakmica počinje u 20 sati) ćemo napokon saznati posljednjeg polufinalista FA kupa i suparnika Evertonu na Wembleyju, 23. travnja.

'Teško je biti trener'

"Posljednja utakmica FA kupa na Upton Parku, Manchester United i četvrtfinale. Ne može biti veće od toga. Maksimalno smo motivirani, ovo je velika utakmica za obje momčadi. Igramo protiv Manchester Uniteda koji nema konstantu ove sezone, ali je sposoban pobijediti bilo koga", najavio je Bilić na konferenciji za novinare dan prije ogleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/L5eI

Manchester United se ove sezone ponovno muči. U Ligi prvaka je ispao već u grupnoj fazi, a u Premier ligi je trenutno tek na petom mjestu. Prošle je nedjelje doživio težak poraz na gostovanju kod Tottenhama (0-3), a sada ga čeka novi težak izazov u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LEICESTER U LIGI PRVAKA: /

Manchester United pao na White Hart Laneu nakon 15 godina

Image
LEICESTER U LIGI PRVAKA: /

Manchester United pao na White Hart Laneu nakon 15 godina

"Manchester United zbog svoga ugleda ne može biti sretan kad gubi i kad je peti na ljestvici. Teško je biti trener. To je najljepši posao na svijetu, ali u tako velikim klubovima očekuju da pobijedite u svakoj utakmici", pokazao je Bilić razumijevanje za probleme kroz koje prolazi menadžer Uniteda Louis van Gaal.

'Carroll je poseban tip igrača'

West Ham je u subotu odigrao 3-3 protiv Arsenala uz briljantan nastup Andyja Carrolla koji je postigao sva tri gola za Čekićare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/yElE

"Kad je spreman i u formi, Carroll je vrlo poseban tip igrača. Drugačiji je i suparničkim je čuvarima teško nositi se s njim. Ne mora uvijek zabiti, ali njegova nam prisutnost na terenu daje drugačiju dimenziju. U subotu je odigrao veliku utakmicu", istaknuo je hrvatski stručnjak čija momčad ne zna za poraz kod kuće u 16 uzastopnih utakmica, računajući sva natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navijači će nam, naravno, biti važni protiv Uniteda. U subotu su bili sjajni i jedan su od razloga zašto smo toliko dugo neporaženi kod kuće", zaključio je Bilić.

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo