ZVIJEZDE SE UROTILE PROTIV NIKE KOVAČA: /

'Četvorica veterana ga bojkotiraju i traže način kako da ga potjeraju iz Bayerna'

Image
Foto: AFP, PETER STEFFEN

Hrvatski stručnjak našao se u velikim problemima.

5.11.2018.
17:26
AFP, PETER STEFFEN
VOYO logo

U susretima 10. kola Njemačke lige Bayern našeg Nike Kovača je odigrao u Muenchenu samo 1-1 protiv Freiburga, dok je Borussia Dortmund ostala vodeća pobijedivši u gostima Wolfsburg s 1-0.

Bayern je golom Gnabrya tek u 80. minuti probio obranu Freiburga, a kada se činilo da će taj gol biti dovoljan za pobjedu Bavaraca, minutu prije kraja Lucas Holer je poravnao. Na taj način Bavarci su dozvolili Borussiji Dortmund da im pobjedom pobjegnu na +4. Kovač se nakon tog remija našao opet na udaru kritika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napala ga supruga igrača

"Trebalo je više od 70 minuta da shvati i da ga uvede", napisala je u subotu Lisa Müller, supruga Bayernovog napadača Thomasa. Nakon tog ispada morala se ubrzo ispričati, ali teško da će to utješiti Kovača. Pogotovo ako je za vjerovati priči koju je objavio njemački Kicker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navode da on ne uživa povjerenje kod četvorice Bayernovih prvotimaca među kojima je u Müller. Uz njega tu su još Hummels, Robben i Ribery. Ističe se da nisu pretjerano motivirani za rad pod njim te da ga bojkotiraju i namjeravaju sve napraviti kako bi mu smjestili otkaz. Prema Kickeru, ova četvorica igrača ne trude se maksimalno te su navodno su nezadovoljni njegovom politikom rotacija. Također, smatraju da se Kovač tvrdoglavo drži formacije 4-1-2-2-1 i da nema plan B.

Za kraj piše i kako se čini da mu njegov osobni prijatelj Hasan Salihamidžić neće moći vječno čuvati leđa i podržavati ga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo