UOČI POSLJEDNJE UTAKMICE POLUSEZONE: / Krznar prokomentirao navodno zanimanje Reala za Ćorića

Image

Nogometaši Dinama domaćom utakmicom protiv Intera u subotu od 15 sati zaključuju polusezonu. Cilj Modrih je jasan, pobjeda protiv Intera i kruna jesenskog prvaka.

18.12.2015.
13:36
VOYO logo

Pomoćni trener DinamaDamir Krznar izašao je pred novinare i najavio utakmicu.

"Sutra je ispred nas zadnja utakmica sezone, a najbitnije je što su gotovo svi igrači na raspolaganju osim dva upitnika na stoperskom paru. Taravel osjeća posljedice problema s Ahilovom tetivom dok je Sigali dobio udarac u metatarzalnu kost i vidjet ćemo hoćemo li, unatoč njegovoj velikoj važnosti za momčad, riskirati", kazao je Krznar i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokazali su u tri utakmice protiv Rijeke koliko su opasni, trener je moj dugogodišnji prijatelj, jako ga respektiram i sigurno će nam otežati posao. Sigurno da im je veliki hendikep ne igranje Nestorovskog, ali i bez njega sigurno nisu za podcjenjivanje".

Krznar se prisjetio škarica Hodžića

Posljednji puta kad su se ova dva protivnika susrela na Maksimiru bila je u znaku fantastičnog pogotka Armina Hodžića koji je obišao svijet. Krznar se prisjetio tog pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno je to jedan od najljepših golova u zadnjih 10 godina jer je stvarno savršen. Morate znati da je Armin iz podzemlja gdje je prva filozofija "igrati za raju" i on uvijek tako razmišlja. Tako mu je vjerojatno i palo na pamet odlučiti se za takve škarice".

Image

Dinamo je u ovoj polusezoni imao dosta turbulencija. U jednom trenutku je bio na trećem mjestu prvoligaškog poretka, no na kraju se uspio vratiti na vrh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Maksimiru ne znaju ništa o navodnom zanimanju Real Madrida za Ćorića

"Uvijek se može bolje, ali ovo je zaista bila fenomenalna godina za nas. Od početka godine smo krenuli i završili sezonu s dvostrukom krunom bez poraza i krenuli u novu sezonu s ciljem izboriti Europsku ligu da bi zasluženo ušli u Ligu prvaka gdje smo odigrali jednu od boljih europskih sezona. U domaćem prvenstvu smo, uz respekt prema Interu i dozu opreznosti koju moramo imati u toj utakmici, osvojili jesensku titulu i prošli smo dalje u Kupu. Velim, više nego uspješna cijela godina".

Novinare u Maksimirskoj 128 zanimala je situacija o Anti Ćoriću za kojeg se navodno zanima Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam ništa o tome", kratak i jasan bio je Krznar i na novinarsko pitanje "kako će Dinamo pokušati zadržati Ćorića" odgovorio:

Image
GOSPODINE PEREZ, ČUJETE LI OVO? /

Ante Ćorić otkrio gdje bi htio nastaviti svoju karijeru

Image
GOSPODINE PEREZ, ČUJETE LI OVO? /

Ante Ćorić otkrio gdje bi htio nastaviti svoju karijeru

"Ne trebamo mi ništa pokušavati jer on ima ugovor s Dinamom i naš je igrač."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo će na zimu pokušati zadržati sve igrače te se još i pojačati.

Traži se zamjena za Ademija

"Tražimo igrača na Ademijevoj poziciji, ali samo ako je jednako dobar ili bolji od Ademija. Caktaš i Bradarić? Caktaš ne igra tu poziciju, a o našem interesu za Bradarića saznao sam iz medija. Što se tiče Ante Ćorića on je pod ugovorom s Dinamom i ne znam zašto bismo ga trebali zadržavati", kaže Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A na temu ostalih ponuda za ostale igrače Krznar je izjavio:

"Neslužbenih ponuda ima puno, ali konkretno ništa, no prijelazni rok još nije niti počeo. Sigurno će telefoni biti užareni i to je lijepo i svakako godi, ali politika kluba je zadržati momčadi. Sezona je tek na pola, želimo osvojiti duplu krunu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schildenfeld je spreman, ali neće igrati protiv Intera

Svi igrači Dinama su zdravi, sitne ozljede imaju Taravel i Sigali, a spreman je i Gordon Schildenfeld.

"Schifo je u punom treningu, ali smo procijenili da ne treba igrati. Ne zbog zdravlja, nego zbog forme. Nije odigrao niti jednu utakmicu, čak ni pripremnu pa neće biti u zapisniku", jasan je pomoćnik Zorana Mamića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Krznar se osvrnuo i na sjajnu polusezonu Josipa Pivarića.

"Po meni je Josip Pivarić trenutno najbolji hrvatski lijevi bočni igrač i potpuno zasluženo drži svoje mjesto u reprezentaciji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modri imaju razumijevanja za Henriqueza

Jedno od pojačanja u drugom dijelu sezonu trebao bi biti Angelo Henriquez od kojeg stručni stožer puno očekuje:

"Imamo pokriće i razumijevanja za njegovu krizu i tu smo za njega. Nije se odmorio cijelu godinu, krenuo je u nove pripreme s reprezentacijom pa se onda priključio nama. Nemoguće je bilo nadoknaditi taj potrebni odmor; ne toliko fizički koliko mentalni. On je teško nalazio svoj mir jer je pred sebe stavio prevelike ciljeve obzirom na fizičko stanje u kojem je bio. U svakom slučaju ako će nekome dobro doći pauza onda je to Angelo i na proljeće smo uvjereni da će biti kakav je bio prije. Sve je to normalno u karijeri sportaša".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamovi igrači nakon utakmice s Interom dobit će slobodno te će sljedeća tri tjedna provesti u krugu obitelji. U ponedjeljak je Dinamova skupština, a glavna tema bit će poslovanje za sljedeću godinu pri čemu će se razgovarati i o skorašnjoj privatizaciji.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo