UOČI NOVIH ISPITA: / Mladi Vatreni trenirali na Šubićevcu, u kadru i Ćorić

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Hrvatska U-21 reprezentacija u lovu je na EURO, koje se 2017. godine održava u Poljskoj.

9.11.2015.
22:15
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Mlade Vatrene očekuju dvije domaće utakmice, koje su važne za učvršćivanje prve pozicije u kvalifikacijskoj skupini G. Tako izabranici Nenada Gračana u srijedu na šibenskom Šubićevcu od 17 sati igraju protiv slabašnog San Marina, a 17. studenog, na dan kad hrvatska A-reprezentacija u Rostovu igra prijateljski sraz protiv Rusije, mlade

Image
SPEKTAKL NA RUJEVICI: /

Zvijezde Reala, Monaca, Barcelone, Sportinga i Dinama pred riječkom publikom

Image
SPEKTAKL NA RUJEVICI: /

Zvijezde Reala, Monaca, Barcelone, Sportinga i Dinama pred riječkom publikom

Taklo su reprezentativci u ponedjeljak odradili trening na Šubićevcu koji su pratili i radoznali navijači, među kojima je bilo i djece koji su željeli vidjeti svoje idole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Halilović i Pašalić stižu u utorak

Na prozivci izbornika Nenada Gračana nisu se pojavili tek Alen Halilović i Mario Pašalić koji zbog nedjeljnih kllupskih obveza stižu u utorak, a Mateo Kovačić bit će na raspolaganju samo za utakmicu protiv Španjolske na Rujevici (od 18 i 45).

http://net.hr/sport/nogomet/mladi-vatreni-odusevili-najmlade-pogledajte-atmosferu-koja-je-vladala-na-subicevcu/#1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorićev nastup upitan

U kadru je veznjak Dinama Ante Ćorić koji je nastupio u dvije od tri utakmice dosadašnjeg tijeka kvalifikacija, no vrlo je upitno hoće li ga Gračan koristiti nakon nedavnog istupa u klubu iz kojeg želi otići što je prije moguće. Ćorić je, doduše, trenirao na Šubićevcu, ali to nije garancija za nastup.

Vrijedi istaknuti kako je Gračan za Španjolce pozvao i Marka Pjacu kao i njegovog suigrača iz Dinama i cimera na gostovanjima Marka Roga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je vodeća momčad skupine G s 9 bodova iz tri susreta. Druga je Švedska sa 7 bodova, istim brojem bodova kao i Španjolska koja je na trećoj poziciji. Četvrta je Gruzija sa 6 bodova (susret više u odnosu na Hrvatsku, Španjolsku i Švedsku), peti je San Marino s jednim bodom, dok je posljednje mjesto zauzela Estonija s jednim bodom, ali i susretom više u odnosu na San Marino koji je odigrao četiri utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo