ULAZNICE SU U PRODAJI: / Evo po kojoj cijeni možete na utakmice koje će odlučiti hoće li Vatreni na Svjetsko prvenstvo

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Definirane su cijene ulaznica za preostale utakmice hrvatske nogometne reprezentacije u kvalifikacijskom ciklusu za Svjetsko prvenstvo, odnosno za ogled na Rujevici protiv Finske (6.

28.9.2017.
9:55
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Osim internetskim putem, a na taj je način moguće obaviti kupnju do 5. listopada, odnosno 12 sati prije početka same utakmice, ulaznice za ogled na Rujevici bit će od sljedećeg ponedjeljka moguće kupiti i na blagajnama stadiona u Rijeci. Definirane cijene su sljedeće - ulazak na sjevernu tribinu iznosi 50 kuna, na istočnu 100, dok će 150 kuna biti potrebno izdvojiti za Tribinu zapad.

'Pravo na kupovinu Internetom imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu osobnih podataka (ime i prezime, datum rođenja, broj putovnice ili osobne iskaznice i adresa kupca). Jedna (1) osoba može kupiti najviše pet (4) ulaznice. Osim svojih podataka kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice pri čemu ostali navijači ne moraju nužno biti državljani Republike Hrvatske', navodi se na portalu za ulaznice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isključivo internetskim putem moguće će biti kupiti ulaznicu za Olimpijski stadion u Kijevu na kojem će 9. listopada biti odigran susret protiv Ukrajine. Cijena ulaznice iznosi 55 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo