Veliki talent /

Ukrajinski reprezentativac nedavno igrao protiv Reala, a sad je na bojištu: 'Uništit ćemo te Ruse'

Image
Foto: screenshot Twitter

Transfermarkt ga procjenjuje na tri milijuna eura, a on je svoju karijeru stavio sa strane i kako sam kaže, slijedi viši cilj, iako je s ostatkom momčadi mogao otići u Poljsku

4.3.2022.
9:17
screenshot Twitter
VOYO logo

Lijevi bek Šahtara iz Donjecka i ukrajinske nacionalne vrste Viktor Kornienko pridružio se obrani svoje zemlje od ruske invazije. Tako je postao prvi nogometni reprezentativac koji se pridružio vojsci u kojoj su već boksači Oleksandar Usik i braća Kličko te trener Šerifa iz Tiraspola Jurij Vernidub.

"U Ukrajini sam i pomažem oružanim snagama. Slava Ukrajini! Uništit ćemo te j****e Ruse! Slava Ukrajini", poručio je mladi Šahtarov bek putem društvenih mreža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kornienko je bio dio mlade ukrajinske reprezentacije koja je 2019. godine postala prvak svijeta, a za seniorsku izabranu vrstu je skupio dva nastupa. Ne tako davno, točnije u listopadu prošle godine, nastupio je za svoj klub u Ligi prvaka protiv Real Madrida. Transfermarkt ga procjenjuje na tri milijuna eura, a on je svoju karijeru stavio sa strane i kako sam kaže, slijedi viši cilj iako je s ostatkom momčadi mogao otići u Poljsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo