MA KAKAV IBRAHIMOVIĆ? / Ugledna Gazzetta biranim riječima o Rebiću: 'Postao je temelj ovog Milana, Hrvat je malo čudan lik, ali...'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Rebić je formom koju je pokazao u posljednje tri utakmice sasvim sigurno stavio pritisak na izbornika Zlatka Dalića

20.9.2021.
17:45
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski napadač Ante Rebić bio je strijelac za Milan u 1:1 remiju na gostovanju kod Juventusa u derbiju 4. kola talijanskog nogometnog prvenstva koji je odigran u nedjelju navečer.

Rebić, koji je odigrao čitav susret za Milan, poravnao je na konačnih 1:1 u 76. minuti glavom s pet metara spustivši u mrežu korner Tonalija. Juventus je poveo na samom početku utakmice, u 4. minuti i to iz protunapada nakon kornera Milana. Morata je nakon brzog iznošenja lopte izašao sam pred Maignana i rutinski ga svladao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je izjednačio na 1:1, Rebić je u 83. minuti imao priliku i dovesti Milan u vodstvo, ali je pucao preko grede.

Image
BIT ĆE ŠTETE /

Promjene koje bi mogle uništiti i male i velike klubove. UEFA se ipak odlučila prikloniti 'bogatašma', Nijemci se već pobunili

Mirno spavaj, Zlatane

Rebić je formom koju je pokazao u posljednje tri utakmice sasvim sigurno stavio pritisak na izbornika Zlatka Dalića, koji ga nije pozvao na posljednje reprezentativno okupljanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugledni talijanski list La Gazzetta dello Sport objavila je tekst u kojem na sva zvona hvale Antu Rebića. Naime, za bivšeg su Vatrenog napisali kako je u izvrsnoj formi te da se Zlatan Ibrahimović i Olivier Giroud mogu slobodno odmoriti dok on igra u prvom sastavu. Ipak, dodaju kako je Hrvat pomalo čudan lik, ali da na terenu zna što hoće. Također, navode i da je Rebić temelj ovog Milana i nove formacije koju je Pioli osmislio u odsustvu svojih rasnih centarfora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo