GOSPODIN U KOPAČKAMA / UEFA se naklonila stoperu Vatrenih sjajnom video kompilacijom: 'Joško Gvardiol je zvijer'

Image
Foto: Profimedia.hr

Gvardiol je bio fantastičan u oba smjera, a o tome govori i čak 89 dodira što je najviše što je jedan igrač ostvario u elitnom europskom natjecanju u utakmicama protiv Cityja. Nakon tako impresivne predstave ne treba čuditi da je UEFA objavila kompilaciju najboljih Gvardiolovih poteza u ovosezonskoj Ligi prvaka

23.2.2023.
18:38
Profimedia.hr
VOYO logo

Joško Gvardiol je usprkos svojoj mladosti već sad nedvojbeno jedan od najboljih stopera na svijetu, a to je još jednom potvrdio u sinoćnjoj utakmici protiv Manchester Cityja u kojoj je Leipzig ostao neporažen upravo zahvaljujući njegovom pogotku za konačnih 1:1.

Svjetska nogometna javnost impresionirana je činjenicom da je Gvardiol potpuno zakočio nemilosrdnog Erlinga Haalanda. Sveo je Vatreni brutalni norveški stroj na samo 22 dodira u 90 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gvardiol je bio fantastičan u oba smjera, a o tome govori i čak 89 dodira što je najviše što je jedan igrač ostvario u Ligi prvaka u utakmicama protiv Cityja. Nakon tako impresivne predstave ne treba čuditi da je UEFA objavila kompilaciju najboljih Gvardiolovih poteza u ovosezonskoj Ligi prvaka uz status 'Joško Gvardiol je zvijer'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo