UEFA OBJAVILA PRESTIŽNI POPIS: / Samo jedan mladi Hrvat među najzanimljivijim nogometašima koje treba pratiti u 2021.

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Uefini reporteri odabrali su 50 najtalentiranijih mladih igrača

4.1.2021.
13:21
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Samo dan nakon što su objavili najbolju momčad mladih igrača Europske lige, Uefa je objavila i popis od 50 mladih igrača na koje bi trebalo obratiti pažnju u 2021. godini.

U onih idealnih 11 uvrštena tri mlada hrvatska nogometaša. Za Nevistića se navodi kako je "mladi vratar odigrao sve utakmice za Rijeku sakupivši 28 obrana." Gvardiola smatraju "prototipom modernog srednjeg braniča i ključnim čovjekom Dinamove obrane koja je ove sezone primila samo jedan pogodak u grupnoj fazi", dok je Majer "važna Dinamova karika sa sjajnim izvedbama u grupnoj fazi, tehnički profinjen igrač, brz, okretan s dobrim ‘njuhom’ za gol."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane među zvijezda u usponu našao se samo jedan hrvatski nogometaš. A to je Gvardiol. Isto kao i kod izbora najbolje momčadi mladih igrača El-a naveli su kako je prototip modernog srednjeg braniča te su dodali kako je brz, snažan te da može razigravati iz zadnje linije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedan je od najzaslužnijih što je Dinamo u grupnoj fazi Europske lige primio samo jedan gol", dodaju i naglašavaju da će se na kraju sezone preselili u Leipzig nakon što je potpisao za taj njemački klub u najskupljem transferu nekog hrvatskog tinejdžera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo