Neočekivani potez Chelseaja razbjesnio rivale

Čelnici londonskog Tottenhama izuzetno su se ljuto osvrnuli na događanja oko brazilskog nogometaša Williana koji je, iznenađujuće, odlučio karijeru nastaviti u Chelseaju.

25.8.2013.
15:18
VOYO logo

Već je skoro desetak dana Willian boravio u Londonu, te je, zapravo, dovršavao pregovore s Tottenhamom. No, potom se iznenada u igru ubacio Chelsea, točnije njegov vlasnik Roman Abramovič, koji je preko svojih veza u Anžiju, gdje je u drugoj polovici prošle sezone igrao spomenuti Willian, doveo igrača na Stamford Bridge.

Ruski dnevnik Sport-Express tvrdi da je igrač potpisao petogodišnji ugovor te da je Chelsea pristao Brazilčevu dosadašnjem klubu isplatiti odštetu od 38 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj san se ostvario. Jako sam sretan što sam potpisao za najbolji klub na svijetu", napisao je na jednoj društvenoj mreži Willian i očekivano dobio gomilu uvreda navijača Tottenhama.

Iz redova Spursa su poručili kako je Chelsea napravio taj transfer ne primarno da pojača svoju momčad, već da oslabi Tottenham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, otvara se londonskom klubu s White Hart Lane prilika na drugoj strani, pa je tako 27-godišnji brazilski napadač Hulk, u razgovoru za The Telegraph, najavio kako želi doći u Tottenham ne bi li opet radio s Andre Villas-Boasom, koji mu je bio trener u Portu.

Naravno, imat će Tottenham lagani financijski posao nakon što i službeno proda Garetha Balea madridskom Realu, a Hulka bi mogao dobiti za možda i 35 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo