RAZLIČITO RASPOLOŽENi: /

Roma u ritmu sevdaha, Mihajloviću se trese stolac

Image
Foto: AFP

U prvim dvobojima 8. kola Talijanske lige Torino i Milan su odigrali 1:1, dok je Roma slavljem protiv Empolija (3:1) preskočila Inter na drugom mjestu.

17.10.2015.
23:03
AFP
VOYO logo

Slavni Milan upisao je prvi remi sezone iako je vodio kod Torina i propustio puno prilika za pobjedu, pa je sudbina Siniše Mihajlovića kao trenera još uvijek neizvjesna. Milan je poveo golom Carlosa Bacce u 63. minuti, a za Torino je izjednačio Daniele Baselli (73).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjanić golom i asistencijom srušio Empoli

Ranije je Roma na svom Olimpicu slavila protiv Empolija s 3:1. Empoli je odolijevao sve do 56. minute kada je vodeći pogotak, golčinu zabio Miralem Pjanić. Tri minute kasnije u svom 500. nastupu gol postigao i Daniele De Rossi na dodavanje bh. reprezentativca Pjanića koji je u sedam utakmica ostvario četiri gola i četiri asistencije, uistinu je u odličnoj formi ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 69. minuti Egipćanin Mohamed Salah povećao je prednost na 3:0, dok je počasni zgoditak za Empoli djelo Manuela Pucciarellia (75).

Marko Livaja igrao je pola sata za gostujući Empoli.

Na ljestvici vodi Fiorentina s 18 bodova, Roma je druga s 17, Inter treći s 16 bodova, dok je Torino peti (14), a Milan 11. s 10 bodova.

Sutra se igra Derby d'Italia, Inter na San Siru dočekuje Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo