Kakvo ludilo! Mandžukić izbjegao Modrića!

Nekadašnji sjajni golgeter, Nizozemac Ruud van Nistelrooy, odlučio je da će se u polufinalima ovogodišnje Lige prvaka dogoditi dva sjajna španjolsko-njemačka obračuna.

12.4.2013.
9:15
VOYO logo

U polufinalu će, dakle, igrati Bayern - Barcelona i Borussia (D) - Real, te će u prvim utakmicama domaćini biti njemačke momčadi. Bayern i Barcelonu odnedavno povezuje Pep Guardiola, uspješni trener koji je s katalonskom momčadi ostvario niz velikih rezultata posljednjih godina. Nakon što je prošle sezone okončao posao u Barceloni, Guardiola je za novi posao izabrao baš Bayern, gdje će naslijediti Juppa Heynckesa na kraju aktualne sezone.

Recimo da u prvom ogledu, u Münchenu, neće za Bayern nastupiti hrvatski nogometaš Mario Mandžukić zbog kazne žutih kartona iz prethodnih ogleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić i njegov Real dolaze na noge Borussiji, a ta su se dva sastava već susrela dva puta ove sezone u Ligi prvaka. U skupini je, tada, uspješnija bila Borussija. Doma je pobijedila 2:1, dok je na Santiago Bernabeu završilo bez pobjednika (2:2). Bit će to dva ogleda u kojima će se suprostaviti i dva trenerska prijatelja - Jürgen Klopp i Jose Mourinho.

Prve će se utakmice odigrati 23. i 24. travnja, dok su polufinalni uzvrati na rasporedu 30. travnja i 1. svibnja. Recimo i da će se finalna utakmica igrati na mitskom Wembleyju, 25. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U polufinalu nogometne Europa lige će, odlučeno je ždrijebom u švicarskom Nyonu, igrati turski Fenerbahçe i lisabonska Benfica, odnosno, švicarski Basel i londonski Chelsea.

Legendarni nizozemski nogometaš Ruud van Nistelrooy je zavrtio kuglice, te je odlučio da će takvi biti polufinalni parovi koji se igraju 25. travnja (prve utakmice) i 2. svibnja (uzvrati).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Basel je naklon izbacivanja Tottenhama u četvrtfinalu (nakon jedanaesteraca) za suparnika dobio opet engleskog ligaša i u tom srazu je definitivno prednost na strani prošlogodišnjeg prvaka Europe koji ove sezone traži odlazak do kraja u ovom natjecanju. Daleko bi neizvjesnije trebalo biti u ogledu trenutačno druge turske momčad u nacionalnom prvenstvu i vodeće u portugalskom.

Podsjetimo da će se finalna utakmica Europa lige odigrati u Amsterdamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo