JOŠ JEDAN ADUT /

U Osijek stiglo pojačanje iz Italije: 'Uzbuđen sam po prvi put igrati tako daleko od kuće'

Image
Foto: NK Osijek

'Ovo je prvi put da igram tako daleko od kuće, izvan svoje domovine, i vrlo sam uzbuđen zbog toga,' izjavio je Tuia, dodajući kako jedva čeka da se prilagodi novoj sredini i upozna suigrače

29.8.2024.
16:38
NK Osijek
VOYO logo

Osijek je službeno potvrdio dolazak Alessandra Tuie, iskusnog 34-godišnjeg talijanskog stopera, koji se klubu pridružuje iz Cremonesea. Tuia je karijeru započeo u Laziju, gdje je kao tinejdžer debitirao u Serie A.

Image
ZAMJENA ZA LOVRIĆA? /

Osijek predstavio pojačanje, na Opus Arenu stigao iskusni Portugalac

Image
ZAMJENA ZA LOVRIĆA? /

Osijek predstavio pojačanje, na Opus Arenu stigao iskusni Portugalac

Tijekom godina nastupao je za više talijanskih klubova, uključujući Benevento i Lecce gdje je stekao bogato iskustvo igrajući na najvišoj razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno je lijepih trenutaka kojih se rado sjećam, posebno u Beneventu i Lecceu, gdje smo ostvarili velike uspjehe," rekao je Tuia, prisjećajući se ključnih trenutaka svoje karijere.

Dolazak u Osijek označava njegov prvi angažman izvan Italije, što je za njega posebno uzbudljivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je prvi put da igram tako daleko od kuće, izvan svoje domovine, i vrlo sam uzbuđen zbog toga," izjavio je Tuia, dodajući kako jedva čeka da se prilagodi novoj sredini i upozna suigrače. Njegov dolazak nije samo radi proširenja kadra, već kako bi značajno osnažio obranu kluba.

"Imam dojam da je ovo jedna velika obitelj, osjećam pozitivnu atmosferu, a to je za jednog stranca svakako lijepo i važno," istaknuo je.

Tuia će nositi dres s brojem 13, koji je često nosio u prethodnim klubovima, a dogovorena je suradnja do kraja sezone. Osijek se nada da će s njegovim iskustvom i kvalitetom ubrzati uspon na ljestvici, dok Tuia s nestrpljenjem iščekuje nove izazove na hrvatskim terenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nogomet je zabavan, i želim i dalje uživati u njemu ovdje u Osijeku," zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo