U MADRIDU ODAHNULI KAD SU ČULI VIJESTI IZ KAMPA VATRENIH: / Modrić završio na naslovnici AS-a; 'Čeka ga ključna uloga kad se vrati u Real'

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativac i s 35 godina an leđima ključna je figura Reala

14.11.2020.
8:41
Profimedia
VOYO logo

U Madridu su napokon odahnuli nakon što su stigli rezultati posljednjeg testiranja uoči utakmice između Hrvatske i Švedske. LukaModrić odmah se našao na naslovnici AS-a: ‘Novi život Luke Modrića'.

Pod tim naslovom ovaj dnevni list ističe da veznjaka nakon povratka u klub čeka ključna uloga u veznom redu. Federico Valverde je ozlijeđen, a Casemiro pozitivan na Covid -19. Stoga je As uvjeren da će Modrić vratiti u početni sastav Reala prov Intera i Villarreala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Modrić proživljava novu mladost. Ovaj 35-godišnji Hrvat i Zlatna lopta iz 2018. prolazi kroz sjajno razdoblje na početku sezone, a kruna je bila 20 minuta u pobjedi protiv Barcelone 24. listopada kada je zabio gol vanjskom srnom stopala. Sličan je to bio pogodak onom Valenciji prošlog siječnja u Superkupu”, navode Španjolci.

Image

Potom su se malo pozabaviti njegovim brojkama. Ističu kako je protiv Barcelone upisao 350 nastup za Real, te da je zagospodario terenom kada je ušao umjesto Valverdea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ove sezone u svim natjecanjima skupio je 398 preciznih dodavanja, osvojio je 45 lopti, izgubio 32, a kao pobjednik izašao u 36 duela u 642 minute. Upisao je 11 nastupa, ali je samo tri ostao na travnjaku 90 minuta. Njegova dva pogotka bila su spektakularna. Prvi protiv Šahtara u Ligi prvaka, a drugi protiv Barcelone. Modrić je promijenio način života, a posebno kada je u pitanju ishrana i rezultati su vidljivi”, piše AS i ide dalje.

“Međutim, njegov utjecaj tu ne staje što je vidljivo u trenucima kada ga Zidane uvodi s klupe. Posebno je bila zapažena njegova igra protiv Borussije M. kada je u 20 minuta skupio 27 dodavanja. Isto je bilo protiv Intera. Ušao je u završnici susreta i odmah je preuzeo kontrolu. Imao je 13 od 14 preciznih dodavanja”, ističu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj spominju da je u zadnjoj godini ugovora, ali da želi ostati.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo