U MADRIDU MOGU SAMO PLAKATI: / Dok Barcelona ruši rekorde naslov im sve dalje

Image

Vodeća momčad španjolskog prvenstva, Barcelona, upisala je novu pobjedu u 25. kolu. Na gostovanju kod Las Palmasa bili su bolji s 2:1, a golove su zabili Neymar, Suarez te Willian Jose za domaćine

22.2.2016.
11:52
VOYO logo

Barcelona je tom pobjedom ispisala povijest jer je ostala neporažena 32 utakmice u nizu. To je klubu na čijoj klupi sjedi LuisEnrique rekord i sada su samo dvije utkamice daleko od onog kojeg drži Real Madrid iz sezone 1989.-1989.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji početak godine

Zanimljivo je i to da je Barcelona također upisala najbolji start na početku kalendarske godine. U 15 utakmica upisali su 13 pobjeda i dva remija te niti jedan poraz. U tom periodu nogometaši aktualnih prvaka Europe zabili su 46 golova, primili su ih devet, a šest puta njihova mreža ostala je prazna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko je ova forma loša po najveće im rivale, Real Madrid, govori podatak da je samo jedna momčad osvojila naslov prvaka u Španjolskoj nakon što je zaostajala devet bodova. Riječ je o Barceloni u sezoni 1998.-1999.. Tada su 24 kola prije kraja bili toliko u zaostaku za Real Madridom ali su na kraju nadoknadili razliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo