U DUBLINU OSVANULA PORUKA (NE)PODRŠKE VATRENIMA: / Modriću, Lovrenu i društvu ovo se neće svidjeti

Image
Foto: PIXSELL

'Daleko od očiju ali srcu blizu repki želimo sve poraze u nizu'

12.6.2018.
10:56
PIXSELL
VOYO logo

Dva dana prije početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, odnosno četiri dana prije prve utakmice Vatrenih na turniru protiv Nigerije u Kaljingradu, osvanula je poruka "podrške" reprezentaciji Hrvatske i to u Irskoj.

SVE O HRVATSKOJ REPREZENTACIJI I SVJETSKOM NOGOMETNOM PRVENSTVU U RUSIJI MOŽETE PROČITATI – OVDJE.

Svoje nezadovoljstvo stanjem u domovini i hrvatskom nogometu hrvatski navijači nebrojeno puta su već iskazali, a akcije su nastavili i pred Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Pa je tako lokalni portal Dalmacijadanas objavio fotografije iz Dublina s porukom koja je obješena na dublinskom mostu, a na kojoj stoji:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Daleko od očiju ali srcu blizu ‘repki’ želimo sve poraze u nizu”, stoji u poruci.

Nažalost, za veći dio hrvatskih navijača (govorimo o ultrasima, ne o simpatizerima) reprezentacija je samo odraz trenutne vladajuće garniture HNS-a na čelu sa Davorom Šukerom koji i nije baš omiljena “persona” među hrvatskim navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentacija je za hrvatske navijačke grupe postala “izlog Zdravku Mamiću i društvu za prodaju vlastitih igrača”, kako navijači ističu. Stoga, reprezentacija ih više ne "pali" toliko, nemaju prema njoj više emocija. Tužno, ali istinito.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo