U DINAMU NISU ZADOVOLJNI PONAŠANJEM ZLATKA DALIĆA: /

Bjelica se javno požalio, a mnogi u klubu to isto misle

Image
Foto: PIXSELL

'U sedam mjeseci nisam razgovarao s izbornikom u vezi s igračima Dinama'

6.1.2019.
8:37
PIXSELL
VOYO logo

Čini se kako u Dinamu nisu baš zadovoljni činjenicom da u hrvatskoj reprezentaciji prvak Hrvatske ima samo jednog igrača, vratara Dominika Livakovića, a još više ih čudi ponašanje Zlatka Dalića. Dinamov trener Nenad Bjelica na startu zimskih priprema, u razgovoru za Sportske novosti, javno se požalio na odnos koji Dalić ima prema Dinamu. "Mnogi u Dinamu, pa i trener Bjelica, vjeruju da u svlačionici pod jugom ima potencijala za Vatrene"...

'Nadam se da izbornik prati naše utakmice'

"Nadam se da izbornik prati naše utakmice i da u njegovoj bilježnici ima pokoje ime iz Dinama, da su naši dečki to svojim igrama već zaslužili. I Oršić i Petković recimo, vraća se sad Moro, Šunjić, Livaković... Imamo mi kandidata i materijala za reprezentaciju, vjerujem da će izbornik Dalić nagraditi naše igrače pozivom", jasno je rekao Bjelica, a onda otkrio zanimljivu informaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Varaždin: NK Varaždin i GNK Dinamo odigrali prijateljsku utakmicu 20.07.2018., stadion NK Varazdin, Varazdin - Prijateljska utakmice, NK Varazdin - GNK Dinamo. Nenad Bjelica, Zlatko Dalic Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

"Nažalost, u sedam mjeseci nisam razgovarao s izbornikom u vezi s igračima Dinama! Ali sad postoji šansa da se čujemo."

Nije čest gost na Maksimiru

U nogometnom svijetu je normalno da izbornici i treneri najboljih klubova budu u kontaktu i razmjenjuju informacije, razgovaraju o potencijalnim kandidfatima za reprezentaciju, ali Dalić s Bjelicom nema takvu praksu. Hrvatski izbornik nije ni toliko čest gost na Maksimiru kada igra Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No nije tajna da se u Maksimiru, uza sav respekt i skidanje kape za veličanstven uspjeh prošlog ljeta, ipak čude tome. Kad već, općenito, nije bio čest gost ni na ostalim HNL-stadionima. Tim više što su Modri nakon gotovo pola stoljeća uspijeli izboriti proljeće u Europi sjajnim nastupima u skupini Europske lige.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo