TUŽNA MAKSIMIRSKA REALNOST: / Dva dana uoči Arsenala sve izgleda otužno

Image
Foto: Vecernji list, Marko Lukunic

U Maksimiru je sve u znaku Dinamove prve utakmice u Ligi prvaka protiv Arsenala.

14.9.2015.
17:47
Vecernji list, Marko Lukunic
VOYO logo

Izostali su redovi ispred blagajni na Maksimiru. Tek redari stoje ispred blagajni krateći vrijeme pričom. Očito je izostala ona navijačka euforija koja je bila prisutna prije 9 godina kada je gostovao Arsenal. Tada je čitav grad disao za Dinamo i za taj sraz kolone ispred blagajni su bile kilometarske, tražila se karta više. Danas? Danas nije tako. Sad je, očito, neka druga situacija.

Image

NIŠTA NOVO: Dinamo razvalio Lokomotivu u Kranjčevićevoj

Image

NIŠTA NOVO: Dinamo razvalio Lokomotivu u Kranjčevićevoj

Navijački vjetrovi već odavno ne stanuju na Maksimiru zbog loše situacije oko kluba, zapuhali su na nekim drugim lokacijama i za sada sve izgleda otužno. Što se tiče ulaznica, vrijedi istaknuti kako je do sada prodano oko 10.000 ulaznica, što u paketima, što pojedinačno. Puno premalo za ovakav sraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal će imati navijačku podršku na Maksimiru

Računajući i godišnje ulaznice, zapad dolje za Arsenal gotovo je rasprodan. Jučer je krenula pojedinačna prodaja ulaznica, najeftiniji je sjever koji stoji 300 kuna, najskuplji zapad dolje koji dođe 500 kuna.

Arsenal će na Maksimiru imati jaku navijačku podršku od 1700 svojih pristalica. Londončani u Zagreb dolaze u utorak i na Maksimiru neće odraditi trening. To je, naime, tradicija kluba. Oni nikad ne treniraju u gradu u kojemu gostuju u Ligi prvaka. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li im to donijeti sreću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica između Dinama i Arsenala na rasporedu je u srijedu u 20 i 45.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo