TRKOM DO USPJEHA: / Zidane najavio borbu za naslov, ali sve je zanimalo hoće li Ronaldo biti spreman

Image
Foto: AFP/JAVIER SORIANO

Najvažnija vijest pred finale Lige prvaka za sastav madridskog Reala svakako je zdravstveno stanje prve zvijezde kluba.

27.5.2016.
21:45
AFP/JAVIER SORIANO
VOYO logo

Francuski trener najavio je ogled protiv gradskih rivala u Milanu u svojevrsnoj reprizi susreta za naslov u prestižnom europskom klupskom natjecanju iz 2014. godine. Slavio je tada Real 4:1 pobjedu u produžetku koji je izboren u sudačkoj nadoknadi utakmice golom Ramosa na Modrićevo ubacivanje iz kuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obrana je ključ

"Bit će to teška utakmica, ali ne mislim da treba očekivati agresivan dvoboj. Svakako ekstremno zahtjevan, ali to znamo i za to smo se pripremili. Jasno da su takvi problemi sasvim uobičajeni za finalnu utakmicu, da bi se pobijedilo treba se i napatiti", naglasio je Zidane prije no što je pojasnio koje će stvari biti ključne za pobjedu:

"Prije svega obrana. Oružja u napadu imamo, ali u subotu ne smijemo prestati trčati. Poraz ne bi bio neuspjeh, nitko nam ne može oduzeti dosad napravljeno, ali poraz se može dogoditi ne budemo li odigrali onako kako znamo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osjeća se kao i u igračkim danima

Nadolazeća utakmica prvi je finale za Zidanea u trenerskoj ulozi. Kao igrač je izgubio dva finala Lige prvaka s Juventusom, da bi baš u dresu madridskog Reala u sezoni 2001/02 i podigao cijenjeni trofej. Bio je i strijelac pobjedničkog gola u 2-1 pobjedi protiv Bayera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne osjećam se drugačije u odnosu na igračke dane premda je situacija različita. Sretan sam što smo stigli do ovdje i zbog svega što se dogodilo meni i momčadi. Nije lako stići do finala. Igrači su napravili fenomenalan posao, a ovo je trešnja na vrhu torte", kaže Zidane uz priznanje da će Ronaldo, koji je nedavno na treningu osjetio bol u bedrenom mišiću, nastupiti u ogledu koji u 20:45 započinje u subotu na San Siru:

Image
ŠOK U MADRIDU: /

Zinedine Zidane pet dana uoči finala ostao bez najveće zvijezde!?

Image
ŠOK U MADRIDU: /

Zinedine Zidane pet dana uoči finala ostao bez najveće zvijezde!?

"Osjećao je bol, ali sada je u potpunosti spreman. Osim toga, kad igrate finale zaboravite na zdravstvene tegobe."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo