TRI VELIKANA ULAZE U BITKU ZA MESSIJA, ALI POSTOJI OGROMAN PROBLEM: / Barca zbog Argentinca mora kopirati Real i Ronalda

Image
Foto: Profimedia

Katalonski velikan dugo nije bio u ovako teškoj situaciji

21.8.2020.
13:29
Profimedia
VOYO logo

U četvrtak navečer španjolski mediji izvijestili su da su novi trener Barcelone, RonaldKoeman, i LionelMessi održali najavljeni sastanak. Ono što je sve šokiralo je poruka Argentinca. Naime, navodno je rekao kako je bliže odlasku nego ostanku u Barceloni.

Image
MESSI NAJAVIO ODLAZAK I ŠOKIRAO CAMP NOU: /

'Prije će on otići tamo, nego se Neymar vratiti u Barcelonu'

Image
MESSI NAJAVIO ODLAZAK I ŠOKIRAO CAMP NOU: /

'Prije će on otići tamo, nego se Neymar vratiti u Barcelonu'

Mundo Deportivo objavio je da bi eventualni Messijev dolazak bio dosta kompliciran. Ugovor mu vrijedi još jednu sezonu, a u njega ima ugrađenu otkupnu klauzulu od 700 milijuna eura, a i Koeman ga želi zadržati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolska Marca pak navodi da će u slučaju da Argentinac ostane pri svom stavu predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu morati povući potez sličan onome koji je povukao predsjednik Real Madrida FlorentinoPerez kada je Cristiano Ronaldo selio u Juventus. A to je snižavanje cijene jer 700 milijuna eura nitko ne može platiti.

Image
Foto: Profimedia

Lionel Messi

Isti list navodi da tri kluba prednjače u eventualnoj utrci za jednim od najboljih nogometaša u povijesti. Prvi u redu stoji Inter. Talijanski velikan navodno već ima 260 milijuna eura koje su spremni potrošiti na njega. Njegov prelazak u Italiju značilo bi obnavljanje rivalstva s Ronaldom, sada prvom zvijezdom Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester City također je jedna od potencijalnih destinacija. Tamo se nalazi Pep Guardiola, trener s kojim je poharao europski i svjetski nogomet i pod kojim je postao najbolji nogometaš na svijetu. City je jedan od rijetkih klubova koji mogu isfinancirati njegov dolazak, baš kao i PSG. Marca navodi da su Francuzi spremni napraviti sve što mogu da ga dovedu.

Messi bi navodno rado opet igrao s Neymarom, čiji je povratak na Camp Nou i zatražio nakon što je ovaj 2017. napustio klub.No, neuspješan pokušaj prošlog ljeta da ga vrate dodatno su isfrustrirale Argentinca, a udruže li opet snage u Parizu s Kylianom Mbappéom ovaj napadački trojac bio i nezaustavljiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo