TRENUTAK KAD JE RONALDO POLUDIO ZBOG PROVOKACIJE BOYSA: / Poznati strani portal prisjetio se slavne scene iz Maksimira

Image
Foto: Screenshot

Nakon toga je dao izjavu koju su prenijeli svi mediji

12.5.2020.
8:18
Screenshot
VOYO logo

Prije gotovo devet godina najtrofejniji europski klub Real Madrid, predvođen CristianomRonaldom i JoseomMourinhom, gostovao je u Zagrebu u sklopu Lige prvaka. Momčad krune Jurčića odigrala je sjajnu utakmicu, ali je na koncu izgubila s 1:0 golom AngeladiMarije u 53. minuti.

Nije mu dao disati

Ta je utakmica ostala upamćena i po obračunu bivšeg hrvatskog reprezentativca JerkaLeke i Cristiana Ronalda. Leko nije dao disati Portugalcu te je ovaj bio vidno isfrustriran, a bio j još frustriraniji nakon tretmana kojeg su mu pružile maksimirske tribine. Upravo tog se prisjetio američki Bleacher Report. Na društvene mreže objavili su snimku kada provokacija BBB-a kada su vikanjem imena Lionela Messija izbacili Portugalca iz takta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zviždali su mi jer su ljubomorni na mene, budući da sam lijep, bogat i sjajan nogometaš”, rekao je Ronaldo nakon tog susreta te su tu izjavu prenijeli svi svjetski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A s tog je susreta ostala upamćena i legendarna fotografija Krune Jurčića i Josea Mourinha.

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

22.11.2011., stadion Santiago Bernabeu, Madrid, Spanjolska - Nogometna utakmica 5. kola skupine D UEFA Lige prvaka, Real Madrid - GNK Dinamo. Krunoslav Jurcic, Jose Mourinho. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo