TRENERSKI HIT NA OTOKU: / "Tanka je linija između samopouzdanja i arogancije"

Image
Foto: AFP

Iako je trenutno trenerski hit u Engleskoj, iako ruši najveće otočke klubove kao od šale, Slaven Bilić ne dozvoljava da ga ponese euforija.

20.9.2015.
11:10
AFP
VOYO logo

U subotu je hrvatski stručnjak sa svojim West Hamom slavio na Etihadu protiv Manchester Cityja (2:1) i tako nastavio nizati velike gostujuće pobjede ove sezone. Prije toga je, podsjetimo, srušio i Arsenal i Liverpool, a ovaj su vikend Čekićari postali tek četvrta momčad u povijesti Premierlige koja je u istoj sezoni u gostima pobijedila navedene suparnike.

Image

'UBOJICA' VELIKIH: Nakon Arsenala i Liverpoola Bilić sredio i Manchester City!

Image

'UBOJICA' VELIKIH: Nakon Arsenala i Liverpoola Bilić sredio i Manchester City!

"Da je City izjednačio, bilo bi pravedno"

Bilić je očito pronašao dobitnu formulu, a u razgovoru s engleskim novinarima sve je sveo na vrlo jednostavnu stvar - veliku borbenost njegovih nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovdje nemaš šanse ako do samog kraja ne trčiš maksimalno i ako ne igraš dobro. Zaslužili smo pobjedu s obzirom na to kako smo igrali u prvom poluvremenu i kako smo se borili u drugom. Treba priznati da nas je Manchester City pritisnuo u drugom dijelu i da je uspio izjednačiti, bilo bi pravedno", iskren je bio bivši hrvatski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo mi Real Madrid"

West Ham nakon šest kola ima 12 bodova i u ovom je trenutku na drugom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tanka je linija između samopouzdanja i arogancije ili između samopouzdanja i lijenosti. Teško je ne zanijeti se malo nakon ovoga, ali i to je dio moga posla. Moram svoje igrače uvjeriti da su dobri, ali i što trebaju napraviti da ostanu dobri. Bit će uspona i padova, nismo mi Real Madrid, ali sve zasad izgleda dobro", zaključio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo