TRENERI NAKON DERBIJA POTPUNO SUPROTNIH RASPOLOŽENJA: / Bjelica već mislima u Švicarskoj, Zekić razočaran

Image
Foto: PIXSELL

Bjelica je zadovoljan ostvarenom pobjedom, a Zekić nije mogao sakriti razočaranje

17.8.2018.
23:28
PIXSELL
VOYO logo

Nakon pobjede Dinama 2:1 u derbiju 4. kola kojom je ekipa Nenada Bjelice preuzela vrh ljestvice u Prvoj HNL, raspoloženje je bilo vrlo različito kod dvojice trenera Nenada Bjelica i Zorana Zekića.

"Zadovoljan sam s tri boda. Možda nije bilo briljantno, ali osjetio se umor kod nekih igrača što su igrali u utorak. Bitna su tri boda, sad se pripremamo za Young Boyse", kratko je rekao Dinamov strateg koji je već okrenut europskim izazovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima mjesta za napredak

"Osijek u prvom dijelu nije imao ništa, u drugom je složio nekoliko situacija na prekidima, ali imali smo utakmicu pod kontrolom. Nedostajalo je malo snage i svježine, ali nekako smo izgurali protiv Osijeka koji je vrhunska momčad", naglasio je Bjelica i dodao:

"Moramo otkloniti neke boljke."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu vam puno reći o Young Boysima, znam ih iz prošle sezone. Iskusni su, imaju vrlo kvalitetnih igrača. Bit će ozbiljna utakmica na vrućem terenu. Bit će bitno i što ćemo i kako ćemo mi", rekao je šef struke kluba iz Maksimira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zoran Zekić nije krio razočaranje

"Nije problem izgubiti u Zagrebu, problem je što nismo bili hrabriji, konkretniji... Napravili smo dvije greške koje su kažnjene. Ponavljam, nije problem izgubiti, ali ne sviđa mi se način. Prvo poluvrijeme smo igrali na razini prijateljske utakmice", poručio je Zekić i istaknuo probleme u igri svoje momčadi.

"U vezi se nismo uspjeli nametnuti, krilni igrači nisi pomagali, ali prvi pas je bio najveći problem. Moram popričati s Gutijem, od Hajduka smo primili gol preko njega, sad opet...", rekao je Zekić pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njihova je ideja bila vidljiva. Razočaran sam, ne porazom, nego moramo pokazati više. Neće nas ovo demoralizirati, ali moramo reagirati bolje. Nije problem izgubiti od Dinama, nije problem izgubiti jednu utakmicu, moj krajnji dojam je da nisu svi dali sve od sebe."

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo