'BIT ĆE DVOSTRUKE PREMIJE' / Trener Šibenika otkrio što je gazda kluba napravio uoči rušenje Dinama

Image
Foto: Igor Soban/Pixsell

Šibenčani su veliku pobjedu proslavili s navijačima, a oduševljenje nakon dvoboja nije skrivao trener Damir Čanadi

11.3.2023.
22:57
Igor Soban/Pixsell
VOYO logo

Nogometaši Šibenika osvojili su tri velika boda u borbi za ostanak svladavši na svom Šubićevcu vodeći Dinamo s 2-1 (2-0) u susretu 25. kola HNL-a.

Image
NIJE TRAŽIO ALIBI /

Čačić nakon poraza nije propustio komentirati događaje u klubu

Image
NIJE TRAŽIO ALIBI /

Čačić nakon poraza nije propustio komentirati događaje u klubu

U prvom poluvremenu suparnici su bili ravnopravni, a nakon nekoliko neiskorištenih situacija s obje strane Šibenčani su u manje od dvije minute dva puta pronašli put do mreže koju je čuvao Livaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 40. minuti Arai je hitrim korakom krenuo ka gostujućim vratima, Baturina ga je zaustavio prekršajem na 40-ak metara od gola. Uslijedio je ubačaj na 10-ak metara od gola, lopta je nakon nekoliko odbijanja pala pred nogu Matiću koji je preciznim prizemnim udarcem pogodio sam donji lijevi kut suparničkog gola.

Netom što se krenulo s centra, Mišić je nonšalantno vraćao loptu prema svojim obrambenim igračima, to dodavanje presjekao je Dolček i krenuo sam prema Livakoviću te ga rutinski svladao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šibenik se u nastavku ograničio na obranu vodstva, a uvjerljvo vodeći sastav domaćeg prvenstva se pokušao spasiti tek drugog poraza u sezoni. Kada je Ristovski u 64. minuti bio najviši u skoku nakon ubačaja iz kuta Bulata i smanjio na 2-1 činilo se kako je na pravom putu, no do kraja utakmice rezultat se više nije mijenjao te su domaći uspjeli upisati prvu pobjedu protiv Dinama na Šubićevcu nakon 13 godina.

Šibenčani su veliku pobjedu proslavili s navijačima, a oduševljenje nakon dvoboja nije skrivao trener Damir Čanadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrači su junaci, ovo je njihova pobjeda. Odigrali smo jako dobru utakmicu, pogotovo prvo poluvrijeme u kojem smo mogli zabiti još koji gol i zaključiti utakmicu. U nastavku je Dinamo krenuo s 3-5-2 sustavom, možda sam ja trebao na to brže reagirati, ali u redu, nisu nas izigrali, njihove šanse su bile iz drugog reda, iz kornera. Danas smo stvarno bili ekipa, i momci na terenu i oni s klupe", rekao je Čanadi pa dodao:

"Bit će dvostruke premije! Meni je gazda kluba platio prije utakmice ručak jer je znao da ćemo dobiti Dinamo. I to mi je dosta. Dolaskom novog vlasnika, a onda i transferima koji su uslijedili, došla je nova energija, ovo je neki novi Šibenik. Imamo širinu, i što je najvažnije sve imamo u svojim rukama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo