Press konferencija / Trener Seville uvjeren u dobru igru u uzvratu: 'Iskontrolirat ćemo Dinamo'

Image
Foto: Pixssel

Dinamo je prošli vikend kiksao u utakmici Prve HNL i odigrao neriješeno protiv Lokomotive. Uoči utakmice, trener Seville komentirao je sutrašnjeg rivala.

23.2.2022.
18:51
Pixssel
VOYO logo

Dinamo će sutra ugostiti drugoplasiranu momčad španjolske La Lige, Sevillu, u uzvratnoj utakmici eliminacijskog dijela Europa lige. Pred zagrebačkim klubom stoji veliki izazov okrenuti zaostatak od 3-1, a biti će i bez kapetana Arijana Ademija.

Osim ozljede Ademija, Dinamo je prošli vikend kiksao u utakmici Prve HNL i odigrao neriješeno protiv gradskog rivala, Lokomotive. Uoči utakmice, trener Seville Julen Lopetegui komentirao je sutrašnjeg rivala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Dinamo - Sevilla /

Željko Kopić: 'Bruno Petković je svjestan da ne igra dobro'

Image
Dinamo - Sevilla /

Željko Kopić: 'Bruno Petković je svjestan da ne igra dobro'

"Mislim da će oni [Dinamo] igrati isto kao i u Sevilli. Oni u svakoj utakmici igraju na pobjedu, izlaze visoko, traže igru i loptu. Intenzitet i agresivnost biti će još veći nego u prvoj utakmici. No, ako mi odigramo kako znamo i možemo, iskontrolirat ćemo Dinamo," kaže Lopetegui, nekadašnji trener Real Madrida i Španjolske.

Rakitić će biti od posebne važnosti

Sevillu kao kapetan predvodi Ivan Rakitić, jedan od najboljih i najomiljenijih hrvatskih nogometaša svih vremena. Upravo je Raketa zabio prvi pogodak u prvom susretu s Dinamom, a njegovo iskustvo biti će dragocjeno Sevilli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rakitić jako dobro poznaje Dinamo, stadion i atmosferu koja nas čeka. Njegovo iskustvo puno toga donosi ekipi, ali što se tiče utakmice neće imati puno drukčiju ulogu," opet je komentirao Lopetegui.

Ono što Dinamu svakako ide u prilog je činjenica da su sve karte za ovaj dvoboj rasprodane te da će ih s tribina bodriti više od 10 tisuća navijača, a uz to i Sevilla je kiksala u posljednjem prvenstvenom ogledu kada su odigrali 1-1 sa Espanyolom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo