Trener Rijeke izjurio s presice na Poljudu

'Puno je otrovnih strelica odaslano ovih dana, ne volim kad se priča o mojoj momčadi. Budite uvjereni da ćemo dokazati da Rijeka ima svoj ponos.

22.7.2013.
9:16
VOYO logo

Rijekin trener Matjaž Kek je nakon susreta u Poljudu (1:1) započeo izlaganje mirnim tonovima te je pohvalio organizaciju utakmice i ozračje na tribinama.

"Puno je važnije da je mirno bilo i na terenu. Nama je nedostajalo puno segmenata u igri i iako smo se pripremali na najjači detalj Hajdukove igre, a to je presing, nismo uspjeli odgovoriti na pravi način i zato smo primili pogodak. Rezultat je pravedan", kazao je Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uslijedilo je pitanje da prokomentira Hajdukovu mladost.

"Nikad ne komentiram Hajduk, mogu komentirati samo svoje igrače. Puno je otrovnih strelica odaslano ovih dana, ne volim kad se priča o mojoj momčadi. Treba poštovati sebe i svog protivnika i prvo pomesti pred svojim pragom. Rijeka je ponosna, klub iza kojeg stoji puno rada, treniramo i krvavo radimo kao i svi ostali. Budite uvjereni da ćemo dokazati da Rijeka ima svoj ponos. Nismo mi ničija filijala, neki drugi su imali tu mogućnost pa je nisu iskoristili. Hvala", kazao je Kek pa izjurio s presice ne dopustivši novinarima daljnja pitanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener bijelih Igor Tudor bio je jako kritičan, nije bio zadovoljan terenom.

"Ovako završavaju utakmice kad je momčad neiskusna. Tužan sam i ljutit, Rijeka me ni sa čim nije iznenadila. Ozračje na tribinama je kao i svaki put bilo fantastično."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Kouassi i Anđelković, koje je Tudor morao vaditi iz igre zbog ozljeda, završili su na hitnoj. Anđelković zbog ozljede ruke, a Kouassi gležnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo