TRENER OSJEČANA JASAN: / 'Meni je nenormalno da jedan Hajduk ima šest ili sedam stranaca u prvih jedanaest'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Treneru Osijeka ne sviđa se izgled splitske momčadi

14.5.2018.
8:25
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Osijeka odigrali su 1-1 protiv Hajduka u 35. kolu Prve HNL na Poljudu. Tim rezultatom Dinamo je i službeno potvrdio titulu prvaka Hrvatske, a nakon utakmice trener Osječana Zoran Zekić smatrao je kako je njegova ekipa trebala uvjerljivo slaviti protiv Splićana.

OSIJEK ŠOKIRAO HAJDUK USRED SPLITA, DINAMO JE NOVI PRVAK HRVATSKE: Na tribinama je bilo vruće

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osijek nikad od kad je Hrvatske nije odigrao ovakvu utakmicu na Poljudu, puno puta smo došli u priliku, ali zabili smo samo jedan gol. Ono što me raduje, kad sam postao trener prije dvije godine moj prethodnik je 'poginuo' ovdje, izgubio je 3:0 uz posjed 82:18, a mi smo danas pokazali da smo na pravom putu", Zekićeve riječi prenosi Dalmatinski portal.

Ljut na poluvremenu

Zbog jedne sporne sudačke odluke bio je Zekić ljutiti na poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poništen nam je u prvom poluvremenu čist gol. Žalostan sam i nije mi jasno dodvoravanje ikom kad nikome ništa ne treba. Situacija je bila naknap, to ne može Superman vidjeti, a kaže se da treba dati prednost napadaču", smatra Zekić.

"Ja sam krivac što ih u Osijeku nema..."

Dotaknuo se trener slavonskog prvoligaša i jučerašnjeg protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ovoj ligi ne može više nitko nikoga lagano pobijediti, u ovoj ligi ima sve više stranaca, a ja sam krivac što ih u Osijeku nema, nego su tu domaći igrači. Meni je nenormalno da jedan Hajduk ima šest ili sedam stranaca u prvih jedanaest. Mislim da to nije pravi put. Krenemo li ovim smjerom, ionako imamo sve manje djece, bojim se da nam se dobro ne piše", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo