TRENER OLYMPIAKOSA NAJAVIO UTAKMICU SEZONE: / 'Rijeku je teško pobijediti, Kekova momčad može igrati još bolje'

Image

Nogometaši grčkog Olympiakosa, Rijekinog suparnika u doigravanju Lige prvaka, odradili su trening na Rujevici, dan uoči uzvratnog dvoboja u kojeg ulaze s prednošću 2:1 iz prve utakmice u Pireju.

21.8.2017.
21:38
VOYO logo

Trener grčke momčad Besnik Hasi uoči uzvrata je kazao:

'Ne osjećam pritisak'

"Važno je da sutra odigramo dobru utakmicu, da prođemo i ispunimo očekivanja navijača. Prolaz je važan, ali ne osjećam neki poseban pritisak. Čeka nas teška utakmica, moramo odigrati dobro kao u prvoj utakmici, cijela momčad mora djelovati kao ekipa"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

GRČKI PRVAK ISPROBAO RUJEVICU: Rijekin suparnik nije naviknuo igrati u ovakvom okruženju

Image

GRČKI PRVAK ISPROBAO RUJEVICU: Rijekin suparnik nije naviknuo igrati u ovakvom okruženju

Rijeka je povela na stadionu Karaiskakis, ali je na kraju domaćin, koji je i stvorio više šansi, uspio preokrenuti i slaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Rijeka igra disciplinirano i organizirano'

Hasi je pohvalio Kekovu momčadi.

"Rijeka je momčad koju je teško pobijediti, to se vidjelo u prvoj utakmici. Naš suparnik je vrlo organiziran i discipliniran, igrači su dobro pripremljeni, opasni u kontri i polukontri", kazao je Hasi, a onda dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo u prvoj utakmici odigrali skoro savršenih prvih 45 minuta. Nedostajao je samo gol. Rijeka je uspjela postići gol u gostima i to je velika prednost. Očekujem sutra još bolju Rijeku. Iskreno, ne vjerujem da ćete vidjeti otvorenu utakmicu, u ovakvim dvobojima ne otvaraš se lako. Ipak vjerujem da ćemo uspjeti postići gol i osigurati ulazak u skupine."

Prošlog tjedna nogometaši Rijeke poraženi su u prvom susretu u Pireju od Olympiacosa sa 1-2 i to golom u trećoj minuti sudačke nadoknade. Rijeka je povela golom Hebera (42), a preokret u drugom poluvremenu donijeli su Vadis Odjidja (66) i Jacques Romao (90+3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne bojimo se atmosfere na riječkom stadionu'

Na upit da li se boje atmosfere na Rujevici, veznjak Olympiacosa Vadis Odjidja je odgovorio: "Ne bojimo se atmosfere na riječkom stadionu, imamo iskustva igranja pred neprijateljski raspoloženom publikom. Čeka nas teška utakmica, ali ako budemo ispunili trenerove upute vjerujem u dobar rezultat".

Uzvratni susret Rijeke i Olympiacosa na rasporedu je u utorak (20.45 sati) na rasprodanoj Rujevici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo